Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

ÜRETİCİLERE FİNANSMAN DESTEĞİ!

Sinop’ta Küçükbaş hayvan üreticilerine finansman desteği sağlamak amacıyla hayata geçirilen Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var küçükbaş projesi 2026 yılına kadar uzatıldı.

ÜRETİCİLERE FİNANSMAN DESTEĞİ!
25 Ocak 2024 12:12

Sinop’ta Valilik koordinesinde küçükbaş hayvancılığı geliştirmek, küçükbaş hayvan alımı ve işletme giderleri için üreticilere finansman destek sağlamak amacıyla Sinop Valiliği koordinesinde hayata geçirilen “Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var” projesi imzalanan iş birliği protokolü ile 2026 yılına kadar uzatıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Dr. Mustafa Özarslan başkanlığında düzenlene imza törenine İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Mehmet Fatih Şahin ve Ziraat Bankası Sinop Şube Müdürü Hediye Defne Kaptangil katıldı. Yapılan protokolde imza altına alınan “Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var küçükbaş” projesi ile üreticilere destek verilmesi hedefleniyor.

Saraydüzü, Erfelek ve Boyabat İlçelerinde, projeden faydalanan üreticiler hakkında bilgi alan Vali Özarslan; “Üretici olmayı seçen ve hayvancılık yapmak için köyüne dönen vatandaşlarımıza ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi’ kapsamında destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.