Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

ÜÇÜNCÜOĞLU; “SİNOP HAK ETTİĞİNE KAVUŞACAK”

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısı ardından; Sinop hak ettiği şehirciliğe kavuşacak.” Dedi.

ÜÇÜNCÜOĞLU; “SİNOP HAK ETTİĞİNE KAVUŞACAK”
10 Şubat 2024 13:48

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Üçüncüoğlu, projeleri hakkında ilk kez konuştu. Çok yakın bir zamanda proje tanıtım toplantısıyla halka duyuracaklarını söyledi. Ayrıca Üçüncüoğlu, sanatta, müzikte ve festivallerde, insanların kendilerini her alanda göreceklerini işaret ederek, proje kitapçıklarının bugünlerde hazırlandığını kaydetti. Üçüncüoğlu, Sinop’un şehirciliğe kavuşacağını dile getirdi.

“PROJELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Adaylığının resmi olarak açıklanmasından itibaren vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirten Üçüncüoğlu; “Çalışmalarımıza başladık. Esnaf ziyaretleri, kurum ziyaretleri yapıyoruz. Bir yandan da proje kitapçığımızı hazırlıyoruz. Proje ekibimiz var onlarda çalışıyor. Projelerimizi hazırlıyoruz. Bunların detaylarıyla ilgili açıklamalarımızı yapacağız. Belediye meclis üyelerimizi belirlemeye çalışıyoruz. İnsanlarımızı rahatlatacak, trafikle, temizlikle, alt yapıyla ilgili büyük projelerimiz var. Bunların yanında sosyal projelerimizi yapıyoruz.  Zaman içerisinde 57 ile başlayıp, 157, 257 giderek artacak. Her türlü projenin içinde yer alacağız. Sanatın, müziğin içinde olacağız. Sinop her şeyine kavuşacak. Şehirciliğe kavuşacak Sinop. İnsanlarımız görecek, bunları 5 yıl içinde yapacağız. İnsalarımız her şeye layık. Bunların hepsinin birlikte yapacağız. Sanatta, müzikte, festivalde her yerde bizi görecek insanlarımız” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.