Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Twente’nin Yıldızı Enes’ten 2 Harika Gol

Twente’nin genç yıldızı Enes Ünal, dün oynadığı Den Haag müsabakasında 2 gol atma başarısı gösterdi.

Twente’nin Yıldızı Enes’ten 2 Harika Gol
18 Eylül 2016 18:59

Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu en önemli genç futbolculardan biri olarak gösterilmekte olan forvet oyuncusu Enes Ünal fırtınası Hollanda Ligi’nde devam ediyor. Genç yaşına rağmen harika fizik gücü ve uzun boyuyla defans oyuncularının korkulu rüyası olan genç futbolcu Enes Ünal, bu sezon Manchester City tarafından Hollanda Ligi ekibi Twente’ye kiralanmıştı. Genç gururumuz Enes Ünal, Twente formasıyla gösterdiği harika performansla beraber dünya basının da da büyük yankı oluşturmuş, herkesin büyük ilgisini çekmişti.

Twente kendi evinde çok rahat!

Hollanda Ligi’nin 6. hafta müsabakasında Twente ekibi kendi sahasında Den Haag ekibini konuk etti. Ev sahibi takım Twente, taraftarının harika desteğiyle beraber bu zorlu mücadeleden 4-1’lik net bir skor ile ayrılmayı başardı.

Takımını adeta sırtlıyor!

Bu harika müsabakada ise müsabakaya ilk 11’de başlayan genç futbolcu Enes Ünal’ın performansı da adeta damga vurdu. Yıldız genç futbolcu Enes Ünal, harika bir performans sergilediği Den Haag mücadelesinin 13. ve 35. dakikalarında harika iki gol atma başarısı göstererek takımının bu önemli mücadelede galip gelmesinde başrol oynadı.

İkinci futbolcu oldu!

Yıldız futbolcu Enes Ünal, takımı ile beraber çıkmış olduğu ilk 4 resmi müsabakada attığı gol sayısını da 5’e yükselterek bu harika istatistiğe ulaşan ikinci futbolcu olma gururunu yaşadı.

Alınan bu galibiyet sonrasında Twente ekibi ilk 6 hafta müsabakaları sonunda puanını 9’a çıkartmayı başarırken, sahadan mağlup olarak ayrılan ekip Den Haag ise 10 puanda kaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.