Dolar 32,5702
Euro 34,9795
Altın 2.423,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Turuncu Renk Giysiler Nasıl Giyilir? Turuncu Renk Kombini

Turuncu renk kombini açık renklerle daha zordur. Buna rağmen beyaz ve krem tonları iyi bir kombin oluşturur.

Turuncu Renk Giysiler Nasıl Giyilir? Turuncu Renk Kombini
12 Ocak 2016 20:46

TURUNCUNUN ŞIKLIĞI

Yaz aylarının en sıcak canlı renklerinden biri olan turuncu eğer doğru renkler ile kombin edilirse şıklığınıza şıklık katacaktır. Turuncu açık bir renk olduğu için koyu renklerle bütünleştiğinde ortaya mükemmel bir uyum çıkacaktır. Özellikle turuncu ve siyahın bütünlüğü göz kamaştırıcıdır. Turuncu ve kahverenginin uyumu da oldukça başarılıdır. Turuncu renk hafif taşlanmış veya buz mavisi tonlarındaki kotlar için de ideal bir tercih olacaktır.

Turuncu renk kombini açık renklerle daha zordur.  Buna rağmen beyaz ve krem tonları iyi bir kombin oluşturur. Turuncu rengi tercih ettiyseniz makyajınızda da bu tonları seçmeniz başarılı bir uyumu beraberinde getirecektir. Özellikle kayısı ve şeftali tonlarındaki allıklar hafif portakal tonunda dudak parlatıcıları kavun tonlarından şeftali tonlarına uzanan göz farları oldukça başarılı bir seçim yapmanızı sağlayacaktır.

Kıyafet seçimlerinizde turuncu kullanmak istemiyorsanız giysilerinizde veya aksesuarların da kullanacağınız ufak turuncu detaylar canlı görünmenize yardımcı olur. Örneğin bir gece davetine katılacaksanız siyah bir elbisenin turuncu detaylar ile kombinlenmesi sizi gecenin yıldızı yapmaya yeterli olabilir.

Turuncu renkli kıyafetlerden oluşturulan kombinlerde bazen üst ve alt tamamen turuncu tercih edilse de bazen sadece alt turuncu veya üst giyim turuncu da seçilebilmektedir. Örneğin turuncu bir etek giyip üstüne güzel beyaz bir elbise ya da tişört seçilerek güzel bir kombin oluşturulabilir. Hatta sadece ayakkabınızın veya botlarınızın da turuncu renkte seçilmesi görünüşünüze ayrıcalık katacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.