Dolar 32,4281
Euro 34,8195
Altın 2.430,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Başarılı Okul Müdürleri Ödüllendirildi

Ayancık Avukat Hüsnü Kılıç İlkokulu Müdürü Ertunç Altun’a, özverili çalışmaları nedeniyle başarı belgesi verildi.

Başarılı Okul Müdürleri Ödüllendirildi
30 Ocak 2024 18:48

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, başarılı okul müdürlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi. Ayancık’tan Avukat Hüsnü Kılıç İlkokulu Müdürü Ertunç Altun, özverili çalışmaları sonucunda başarı belgesine layık görüldü.

Sinop’ta Milli Eğitim Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem İl Geneli Eğitim Kurumu Müdürleri Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan Başkanlığında, Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun ve İl Geneli Eğitim Kurumu Müdürleri katıldı.

Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatı ile okul/kurumlarında; Eğitim alanlarının sağlık ve güvenlik bakımından daha üst seviyelere taşınması, Kurumsal yapının güçlendirilmesi,  Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması,  Sunulan hizmetlerin izlenmesi ve değerlendirilmesi, Uygulanabilir hedefler konularak, performansın ölçülebilmesi amacıyla kentte TS ISO45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi ile belgelendirilen okullar ilan edildi.

AYANCIK’TAN ERTUNÇ ALTUN BAŞARI BELGESİNİ HAK ETTİ

Ayancık’tan Avukat Hüsnü Kılıç İlkokulu müdürü Ertunç Altun ile Sinop Atatürk İlkokulu, Boyabat Abdurrahman Güneş İlkokulu, Boyabat Uygur Özay İlkokulu müdürlerine, Vali Özarslan tarafından başarı belgeleri verildi.

Toplantının açılış konuşmasında Vali Özarslan; “Bizler yönetici olarak gerek İl Valisi, gerekse İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürleri olarak, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Sizlere her yönden destek olacağız. Bizlerin gayreti ve çabası eğitim kalitemizi belirleyecektir. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, ülkemizi daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Emek ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Başarılı Okul Müdürleri Ödüllendirildi Başarılı Okul Müdürleri Ödüllendirildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.