Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Tüm boncuk çeşitleri çok uygun fiyatlarla

En çok kullanılan boncuk çeşitlerini haberimizdeki listede bulabilirsiniz.

Tüm boncuk çeşitleri çok uygun fiyatlarla
Aslan Özdemir
25 Ekim 2017 18:56

Takı tasarımları ve takı modelleri üzerinde kullanılan boncuk çeşitleri, pek çok farklı ebatta olur ve birçok değişik malzemeden üretilir. Kendinize özgü takı tasarımlarınızı oluşturmak için kullanabileceğiniz çok sayıda benzersiz boncuk çeşidi mevcuttur. Boncuk türleri arasında cam, ahşap, kil, plastik, metal, inci, yarı kıymetli taşlar, miyuki, Swarovski boncuklar ve doğal taşlar bulunmaktadır. En çok kullanılan boncuk çeşitleri aşağıdaki listede bulabilirsiniz:

Hayrettin Kaya
  • Silindir Boncuklar: Şekilleri kısa bir boruyu andırır ve çeşitli uzunluklarda kesilir. Silindir boncuklar tohum boncuk grubunun bir parçasıdır zira boyutları oldukça küçüktür. Dantel işlerinde süsleme için kullanılmaları mümkündür. Değişik renklerde, kaplamalarda ve desenlerde olabilirler. 0.5, 1, 1.5, 2, 3 ve 5 rakamları kullanılarak uzunlukları ölçülür ve en kısa olan 0.5 olur.
  • Şaton Boncuk: Şatonlar sivri uçlu, parıltılarını yansıtacak şekilde fasetlenmiş kristal boncuklardır.
  • Kristal Boncuklar (Swarovski): Camdan yapılmış ve yüksek bir parlaklığa sahip olan kristal boncuklardır. En yaygın şekilde bilinen kristal boncuklar Swarovski markalıdır. Ancak daha ucuz bir fiyata satılan Çek boncuklar da mevcuttur. Genellikle gelinlik ve taçlar üzerinde kullanılırlar.
  • Delica Boncuk (Miyuki): Miyuki boncuklar, ince yüzeyleri ve büyük delikleri olan küçük, silindirik modern Japon cam boncuklarıdır. Bunlar Miyuki isimli fabrika tarafından üretilmektedir. Miyuki boncuk çeşitleri boncuklu dokuma işleri ve tuğla dikiş/kare dikiş gibi boncuk desenlerinde en iyi seçimdir.

Tüm boncuk çeşitleri çok uygun fiyatlarla

Bunlar, boncuk çeşitlerinin oldukça küçük bir kısmına tekabül eden modellerdir ve kullanabileceğiniz daha onlarca farklı seçenek mevcuttur. Farklı boncuk çeşitleri ile takı tasarlamanız ve birbirinden çarpıcı süsleme işlerine imza atmanız mümkündür. Türkiye’nin en büyük hobi malzemeleri sitesi olan Prestij Boncuk, tüm boncuk çeşitleri için özel bir kampanya başlatmış olup, kaliteyi uygun fiyatlarla elde etmenizi sağlamaktadır. Web sitemiz, onlarca farklı boncuk türüne, rengine ve desenine sahiptir. Toptan boncuk siparişi de vermeniz mümkündür. Siparişleriniz, kargo ile Türkiye’nin her yerine teslim edilmektedir. Ödemeyi ise web sitemizde kredi kartıyla veya kargonuzu teslim eden görevliye kapıda ödeme şeklinde yapmanız mümkündür. En çok tercih edilen boncuk türlerinden olan Miyuki Boncuklardan satın almak için www.prestijboncuk.com/boncuk-ve-dogal-taslar/miyuki-boncuk   bu sayfamızı ziyaret edin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.