Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Trend Abiye Modelleri İle 2021’e Güzel Başlayın

Zarif gösterecek kıyafetleri seçerek güzelliklerini ortaya çıkarmak isterler. Abiye modelleri, hanımların toplu buluşmalardaki vazgeçilmez parçalarıdır.

Trend Abiye Modelleri İle 2021’e Güzel Başlayın
31 Aralık 2020 11:35

Arkadaş, eş, dostun toplandığı buluşmalarda bayanlar en şık olmayı arzu ederler. Zarif gösterecek kıyafetleri seçerek güzelliklerini ortaya çıkarmak isterler. Abiye modelleri, hanımların toplu buluşmalardaki vazgeçilmez parçalarıdır. Hanımların tarzına ve beğenisine göre çeşitlilik arz eder. Vücut tipi dikkate alınarak seçildiğinde gecenin yıldızı olma şansı elde edilir. Balık modelleri her zaman olduğu gibi bu senenin de trendleri arasında. Özellikle kum saati vücutlu hanımların ilk tercihidir. Casual modellerde, gömleklerde vatka görmeye alışmalıyız. Bu senenin modası olan vatka ilerleyen zamanlarda da çok kullanılacak gibi.

Abiye Modeller Nasıl Seçilmeli?

Şıklık ve zarafet abiye modelleri arasında en yakışanın seçilmesi ile birlikte gelişir. Vücut tipi, ten rengi, boy uzunluğu dikkate alınmadan giyilen kıyafet doğru seçim olmaz. Boyu kısa olan hanımlar V yakalı elbiseleri seçebilirler. V yaka, gerdan kısmını daha uzun göstererek uzun gözükmeyi sağlayacaktır. Bacakları güzel ve uzun olanlar için derin yırtmaçlı modeller önerilebilir. Boğazlı, üst kısmı tamamen kapalı streçler ise sezonun öne çıkanları arasında yer almaktadır. Genç kızlar için balo modeli olarak isimlendirilen prenses modeller idealdir. Size yakışacak en güzel modelleri https://www.roman.com.tr/abiye-elbise adresinde bulabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.