7 Mart 2026, 00:26:06
Dolar 44,0682
Euro 51,1656
Altın 7.315,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
11°C
Hafif Yağmurlu
Cts 8°C
Paz 8°C
Pts 9°C
Sal 10°C

The Handmaid’s Tale Yaratıcılarından Yeni Dizi The Testaments: İlk 3 Bölüm Disney+’ta Başlıyor

The Handmaid’s Tale yaratıcılarından yeni dizi The Testaments başladı! İlk 3 bölüm Disney+’ta sizleri bekliyor.

The Handmaid’s Tale Yaratıcılarından Yeni Dizi The Testaments: İlk 3 Bölüm Disney+’ta Başlıyor
6 Mart 2026 17:20

Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlanan “The Testaments” dizisi, “The Handmaid’s Tale” evrenini genişleterek Gilead’deki genç kadınların kendi kaderlerini yazma kararlılığını konu alıyor. Sekiz bölümden oluşan dizi, ilk üç bölümüyle 8 Nisan’da Disney+ platformunda prömiyer yapacak.

Dizinin Konusu ve Karakterleri

Dizide, Gilead’deki elit hazırlık okulunda yetişen genç kadınlar Agnes ve Daisy’nin hikâyeleri anlatılıyor. İtaatin sert yöntemlerle ve ilahi gerçeklerle öğretildiği okulda yolları kesişen bu iki karakter, geçmişlerini, bugünlerini ve geleceklerini etkileyecek önemli bir değişimin başlangıcını oluşturacak.

Oyuncu Kadrosu ve Yapım Detayları

Başrolde Ann Dowd, Chase Infiniti, Lucy Halliday, Mabel Li, Amy Seimetz, Brad Alexander, Rowan Blanchard ve diğerleri bulunuyor. Dizinin yaratıcılarından olan Bruce Miller yürütücü yapımcı olarak görev yaparken, Elisabeth Moss da yapımcılar arasında yer alıyor. MGM Television tarafından üretilen dizinin ilk üç bölümünün yönetmenliğini Mike Barker üstlenmiştir. Bölümler her Çarşamba Disney+ platformunda yayınlanacak ve Türkiye’deki seyircilerle eş zamanlı erişime sunulacaktır.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.