Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Telli Dosya Özellikleri ve Toplu Fiyat

Telli dosya geniş kullanım alanına sahiptir. Okulda, evde, ofiste kullanılan dosyalar plastikle üretilmektedir.

Telli Dosya Özellikleri ve Toplu Fiyat
26 Mart 2021 09:27

Telli dosya geniş kullanım alanına sahiptir. Okulda, evde, ofiste kullanılan dosyalar plastikle üretilmektedir. Dosyaların üretiminde plastikle birlikte tel de kullanılmaktadır. Dosya içerisine A4 kağıtlar doğrudan yerleştirilebildiği gibi şeffaf dosya içerisinde de yerleştirilebilir. Kırtasiye ürünleri arasında yer alan dosyalar kullanışlıdır. Yıllardır kırtasiye sektöründe önemli bir yere sahip olan dosyalar farklı renk seçeneklerinde ve farklı kalitelerde üretilmektedir. Dosya tercihi yapılırken kaliteli ve kullanışlı dosyaları tercih etmek her zaman daha önemlidir.

Telli Dosya Özellikleri Neler?

Telli olarak tasarlanan dosyalar iki kapaktan oluşmaktadır. İki kapağın ortasında ise tel kullanılır. Kapaklar plastikle üretilmiştir. Kapakların ortasında yer alan tel sayesinde evrak veya dosyalar düzenli bir şekilde yerleştirilir. Telli dosya oldukça kullanışlıdır. Kullanışlı bir yapıya sahip olan dosyaların özellikleri:

  • Farklı renk seçeneğine sahiptir.
  • A4 kağıt için uygundur.
  • Paket halinde satışa sunulmaktadır.

Okul, ev veya işyeri için tercih edilen telli dosyalar genellikle toplu sipariş verilir. Dosyaların toplu siparişlerinde tercih edilen Aktüel Express güvenilir bir firmadır. Online hizmet veren Aktüel Express üzerinde farklı renk seçeneğine sahip dosyalar bulunmaktadır. A4 kağıtlar için uygun olan dosyalar paket halinde satışa sunulur.

Telli Dosya Siparişi ve Fiyatı 

Telli dosya siparişi vermek isteyenler online olarak siparişlerini oluşturabilir. Aktüel Express online olarak sipariş almaktadır. Web site üzerinde farklı renk seçeneğinde dosyalar bulunur. Ev, okul veya ofis için ihtiyaç duyulan dosyalar toplu olarak sipariş verilebilir. Dosyaların fiyatları genel olarak uygundur. Doğru ve uygun fiyat aralığında satışa sunulan dosyalar kısa sürede hazırlanır ve kargoyla adrese teslim edilir. Müşteriler dosya siparişlerini https://www.aktuelexpress.com/telli-dosyalar sitesi üzerinden kolaylıkla oluşturabilir. Aktüel Express, kaliteli ve kullanışlı dosyaları uygun fiyata satışa sunmaktadır. Kullanım alanına uygun dosya siparişi güvenle ve kolaylıkla verilebilir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.