Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Tek Taş Yüzükler Yeni Tasarımıyla Görücüye Çıktı

Bu yüzük modelleri hayatımızın olmazsa olmazları arasına girmiştir.

Tek Taş Yüzükler Yeni Tasarımıyla Görücüye Çıktı
28 Ekim 2020 18:13

Bu yüzük modelleri hayatımızın olmazsa olmazları arasına girmiştir. Özellikle edilen evlilik tekliflerinde, sevgililer gününde, yıl dönümlerinde veya doğum günlerinde tek taş yüzükler büyüm bir anlam ve önem taşımaktadırlar. İnce işçiliği, zarafeti ve ihtişamlı görüntüsüyle kadınların gözlerini kamaştıran bu ürünlerin tasarımlarını kesinlikle incelemelisiniz. Bu yüzükler genelde evlilik teklif edilirken tercih edilmektedir. Zira evlilik yüzüğü olarak da anılmaktadır.  Ancak bu yüzükler mükemmel hediyelerdir. Sadakati ve masumiyeti simgeleyen yüzükler eşinizi aşırı derecede mutlu edeceğine emin olabilirsiniz.

Tek Taş Pırlanta Yüzükleri

İnsanların aklına tek taş pırlanta yüzüğü denildiğinde yalnızca bir tane pırlantadan oluşan yüzükler geliyor olsa da bu durum her zaman aynı değildir. Birçok pırlantanın bir araya getirilerek oluşturulmuş olan yüzük çeşitleri de mevcuttur. Klasik yüzüklerin yanı sıra tasarımdan hoşlananlar için ise kare ya da baget kesimi olan ürünlerde vardır. Eşinizin karakterini yansıtan bir yüzük almak sizin elinizdedir. Onu daha fazla mutlu etmek ve ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler siteyi ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.