Dolar 32,5658
Euro 34,9978
Altın 2.447,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Tayyip Erdoğan’ı yedirtmeyiz!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, ‘Demokrasi Nöbeti’nde darbelere izin vermeyeceklerini belirterek, “Tayyip Erdoğan’ı yedirtmeyiz” dedi.

Tayyip Erdoğan’ı yedirtmeyiz!
24 Temmuz 2016 09:35

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi İzzettin Küçük ile birlikte Şanlıurfa’daki ‘Demokrasi nöbetine’ katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları ile alanı dolduran vatandaşlara seslenen Bakan Çelik, yapılanların hesabının sorulacağını söyledi.

“HESABI SORULACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın öldürülmesi konusunda planlar yapıldığını ifade eden Bakan Çelik, “Milletimiz tarafından seçilen cumhurbaşkanımızın öldürülmesi ve yok edilmesi ile ilgili olmadık alçakça planlar yaptılar. Alçakça planları ancak alçaklar yapar. Utanmazlar. Canlarını Yunan adalarına kaçarak kurtarmaya çalıştılar. Kurtulamayacaklar bunun hesabını Şanlıurfalılar soracaktır” dedi.

“TAYYİP ERDOĞAN’I YEDİRTMEYİZ”

Adnan Menderes, Turgut Özal ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun halkın gönlünden koparıldığına dikkat çeken Bakan Çelik, şu sözleri kaydetti:

“Siz Menderesi alıp bu milletin gönlünden götürdünüz idam ettiniz. Siz rahmetli Özal’ı da şu memleketin sorunlarına neşter atayım diye uğraşırken aldınız götürdünüz. Siz Muhsin Yazıcıoğlu’nu da belki alıp götürdünüz. Bunlar araştırılıp çıkarılacak bunu bilemiyorum. Bu memlekete kim çivi çakmaya çalışmışsa onlarla uğraştınız.

Onları alıp götürdünüz. ‘Bu kadar şeyi yaptık Tayip Erdoğan’ı da yeriz’ dediniz, yedirmeyiz. ”

“LEKELEMEYİN TERTEMİZ ASKER OCAĞIMIZI”

Milletin Mehmetçiğini Mehmetçik olarak görmek istediğini ifade eden Bakan Çelik, sözlerine şöyle devam etti:

“Demokrasi, hak ve hukuk varsa 246 kardeşimizin şehidimizin bir hakkı söz konusu ise teslim edin. Nasıl adalet bu teslim edin? Gelsin bakalım ne söyleyecek? Uzaktan kumandalı burada binlerce insanın zihnini ifal ederek binlerce kardeşimizin yaralanmasına ve yüzlerce kardeşimizin şehit olmasına vesile olmaktadırlar. Allahlarından bulsunlar diyorum ve bulacaklardır. Bu millet Mehmetçiğini Mehmetçik görmek istiyor. Lekelemeyin tertemiz asker ocağımızı, peygamber ocağımızı defolun gidin nereye gidiyorsanız gidin. Kime askerlik yapacaksanız gidin yapın. O sala sesleri uçak ve tank seslerini yendi. Ne istiyorsunuz bu Tayyip Erdoğan’dan ey münafıklar, ey kafirler ey düşmanlar nedir derdiniz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız sizlere meydanları terk edin denmedikçe terk etmeyiniz. Çünkü bu fitne tek yüzlü bir fitne değildir. Bu fitnenin başka cepheleri var, başka destekçileri var bunların bütünüyle aydınlığa ve açığa çıkması gerekiyor. Onun için size diyorsa ki başkomutan meydanda durun diyorsa demek ki durmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.