Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Tarz Dantelli Gecelik Modelleri

Gecelik modelleri arasında oldukça fazla tercih edilmekte olan dantelli gecelik modelleri, şık gecelerin vazgeçilmez kıyafet kombinleri arasındadır.

Tarz Dantelli Gecelik Modelleri
1 Ekim 2020 10:28

Gecelik modelleri arasında oldukça fazla tercih edilmekte olan dantelli gecelik modelleri, şık gecelerin vazgeçilmez kıyafet kombinleri arasındadır. Dantel detaylı olarak üretilmekte olan bu gecelikler birçok farklı renklerde üretilmektedir. Yerli firmalar tarafından üretilen bu ürünlerde sağlık açısından zararlı hiçbir madde bulunmamaktadır. Çoğunlukla sabahlık kombini ile birlikte üretilen bu ürünler kısa ve uzun modeller de satışa sunulmaktadır. Göz alıcı renkler kullanılarak özellikle göğüs kısımları ve etek ucu kısımlarına dantel eklenen iç giyim ürünleri zarafetin adresidir. Farklı markalar tarafından değişik tasarımlar kullanılarak tasarlanan bu dantelli gecelik modellerinde en fazla siyah, kırmızı ve mor renk seçenekleri göze çarpmaktadır.

Dantelli Gecelik Fiyatları

Günümüzde geceleri de olsa şıklığından ödün vermeyen bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilen dantelli gecelik modelleri üretim yapan firmaların marka değerine ve dantelin kullanım alanlarının fazlalığına göre fiyatlandırılmaktadır. Çoğunlukla uygun maliyetli olarak satışa sunulan bu gecelik modellerinde kullanılan dantelin kalitesi de fiyat üzerindeki değişkenliklerde büyük rol oynamaktadır. Bütün gecelik modelleri ve fiyatları için https://www.ahu.com.tr/dantelli-gecelik sitesinden hizmet alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.