Dolar 32,4477
Euro 34,7939
Altın 2.448,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Tanıtım Standı Kuruldu

Sinop Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Özhan, Sinop GHSİM olarak 29 Haziran'da start alacak olan Yaz Spor Okulları için Carrefoursa önünde Stant kurarak, öğrencileri spor yapmaya davet ettiklerini söyledi.

Tanıtım Standı Kuruldu
18 Haziran 2013 10:10

Gençlik ve Spor Bakanlığı Faaliyet Programı'nda yer alan Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın kayıtları başlıyor. Bunun için Sinop GHSİM'de de afişli tanıtımlar yapılıyor. Kurulan stantla da yaz spor okulları ve gençlik merkezlerinin faaliyetleri hakkında halk ve öğrenciler bilgilendiriliyor.
Sinop Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü'nün spor tesislerinde 5-18 yaş arasındaki gençlere Atletizm, yüzme, basketbol, Karate, boks, voleybol, masa tenisi, tenis, teakwondo, judo, , ve satranç, başta olmak üzere çeşitli spor branşlarında açılan Yaz Spor Okullarına kayıtlar başlamış durumda. Gençlik merkezi müdürü Ayhan Özhan, "Çocukları ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak için her yıl geleneksel olarak açtığımız yaz spor okullarını bu yılda açacağız. Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü yaz spor okulları kayıtları başladı. Tamamen ücretsiz olan yüzme, satranç, tenis, basketbol, voleybol gibi 22 branşta yaz spor okulu açıyoruz.
 
5ile 18 yaş arası tüm gençlerimizi yazın bütün spor alanlarına bekliyoruz. Gençlerimizi ve bütün ailelerin bilgilenmeleri açısından afişler astık ve stantlar kurduk tanıtımlar yapıyoruz. " dedi.   Haber : Esra AKSU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.