Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

TAHİR ŞAHİN, PROJELERİNİ AÇIKLADI!

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, ilçe meydanında düzenlenen toplantıda projelerini açıkladı.

TAHİR ŞAHİN, PROJELERİNİ AÇIKLADI!
29 Şubat 2024 22:04

Durağan ilçe meydanında gerçekleşen yemekli toplantıya Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, başta olmak üzere Saadet Partisi Sinop İlçe Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barbaros Baltacı, Saadet Partisi Durağan İlçe Başkanı Menderes Piyaloğlu ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Zafer Elkovan, Büyük Birlik Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Fehmi Dalkılıç, AK Parti Durağan Belediye Başkan Adayı Necmettin Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, projelerini sırasıyla açıkladı. Şahin, “Bizler neler yapacağız. Yaradan bize nasip eder sizlerde uygun görürseniz eğer ilk içme suyuyla başlayacağız ivedi bir şekilde. İkincisi doğalgaz yerel yönetimin işi değildir doğalgaz hükümetin işidir. Meclisteki grubumuzla tüm milletvekillerimizle sadece doğalgaz değil hükümetin yapması gereken her konuda size Tahir Şahin sözü veriyorum bize ilettiğiniz dakikada Ankara’ya bunları paylaşacağız. Yereldeki her türlü probleminizi belediyede değil sokakta bizlerle karşılaştığınız her yerde alo dediğiniz dakikada size söz veriyorum bütün problemlerinizle ilgileneceğiz” dedi.  

Şahin, göç sorununa dikkat çektiği konuşmasına şöyle devam etti. “İlçemizin kanayan yarası göç veriyor. Bugün Durağan’ın belki iki katı hatta üç katı Çorlu’da Tekirdağ’da hatta İstanbul’da nüfus var. Diğer ilçelerimizde Gerze’de, Sinop Merkez’de, Erfelek’te, Ayancık’ta, Türkeli’de defalarca TÜİK’in verilerine göre nüfus artışı varken neden Durağan’daki nüfus her geçen gün azalıyor ? Neden işçilerimiz buradaki mevcut nüfusa oranla her yıl Çerkezköy’e, Çorlu’ya, Tekirdağ’a göç ediyor ? Burası yaşlılarımızın, emeklilerimizin yaşadığı ve her geçen yıl göç verdiği bir ilçe size söz veriyorum yaratan bize nasip eder ve sizlerde uygun görürseniz göreve geldiğimiz ilk andan itibaren içme suyunun peşine çözülemeyen yıllardır mahkemelik olan sanayi sitesini arkasına Organize Sanayi Bölgesini derdal kurarak Organize Sanayi Bölgesine şuan da ön görüşmesini yaptığımız 3 tane kurumsal firma bugün isimlerini paylaşmak istemiyorum. Bu 3 tane firmanın paketleme tesislerinde çalışacak hanımefendiler ve gençler, kurumsal iletişim firmalarının çağrı merkezleri, İçişleri Bakanlığımızla, Emniyet Genel Müdürlüğümüzle görüşerek buraya Polis Meslek Yüksekokulu en az 300 öğrencilik. Bu öğrencilerin bu ilçe esnafında yemek yediğini karnını doyurduğunu kafetaryada oturduğunu her ne kadar bir kafetarya kültürü olmasada hanımefendi ve gençlerin sosyal hayatı olmasada bunları inşallah sizlerle birlikte yapacağız”

Başkan Adayı Şahin, için destek isteyen Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, Mecliste her zaman Şahin’in yanında olacağını ifade etti. Atmaca, “Bugün buraya Sayın Belediye Başkan Adayımıza destek vermek için geldim. Allah’ın izniyle az evvel okuduğu bütün vaatlerini hayata geçirmeye çalışırken biz Millet Meclisi’ndeki grup olarak hep arkasında olacağız. Merkezi hükümet tarafından burayla ilgili verilmesi gereken bütün desteklerin derhal çıkması adına çalışacağımıza söz veriyoruz. Şu tehtitlere de asla aldanmayın hükümetten olmazsa Belediye hizmet alamaz. Böyle bir durum yoktur devlet anayasa gereği her ilçeye bütçeden hak ettiği payı vermek mecburiyetindedir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.