Dolar 32,5046
Euro 34,7434
Altın 2.485,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Survivor Yarışmacıları Semih ve Gizem Sevgili Mi?

Tv8 ekranlarının çok izlenen yarışması Survivor’da Semih ve Gizem Kerimoğlu arasındaki yakınlık magazin gündemine konu oldu. Semih ve Gizem birbirine aşık mı?

Survivor Yarışmacıları Semih ve Gizem Sevgili Mi?
7 Mart 2016 00:00

Tv8 ekranlarının çok izlenen yarışması Survivor’da Semih ve Gizem Kerimoğlu arasındaki yakınlık magazin gündemine konu oldu. Son zamanlarda Survivor yarışmacıları Semih ve Gizem sevgili mi sorusu sosyal medyada yer almaya başladı.

Yarışmanın başladığı ilk günden bu yana Gönüllüler takımı yarışmacılarından Semih ve Gizem Kerimoğlu’nun hep birlikte olmaları gözden kaçmadı. Diğer yarışmacılar ile bir türlü düzgün iletişim kuramayan Semih ve Gizem’in aralarındaki bu yakınlığın nedeninin aralarında bir ilişki olduğundan mı sorusu Survivor takipçilerinin merak konusu oldu. Survivor izleyicilerininn merak ettikleri arasında yer alan Semih ile Gizem arasındaki dostluk, aşka dönüşecek mi?

Survivor’da aşk mı yaşanıyor?

Ütopya isimli yarışmaya katılan Semih Öztürk, oradaki yarışmacı Kurretülayn Matur ile aşk yaşamıştı. Ütopya yarışmacısı Kurretülayn ile hala ilişkileri devam ederken Semih’in, Gizem Kerimoğlu ile yakınlık kurması kafaları karıştırdı. Semih ve Gizem’in aşk yaşayıp yaşamadığı ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Özellikle yarışmanın başladığı günden bu yana ikilinin iyi anlaşması ve sürekli birlikte vakit geçirmesi çıkan bu iddiaları kuvvetlendiriyor. Dedikodulara göre Semih ve Gizem arasında bir yakınlaşma olabilir ve bu yakınlaşma aşka dönüşebilir.

İkilinin arasındaki yakınlık şuanlık Survivor yarışmasına bağlı olsa da yarışmanın bitimine doğru bu ilişki için ”acaba Semih ve Gizem birbirlerine aşıklar mı?” sorusunun gündemde yer alacağı tahmin ediliyor. Şuan ikili arasında bir aşk yaşanmıyor. Daha doğrusu henüz böyle bir itirafta bulunmadılar.

Sizde yorum yaparak düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.