Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C

Survivor All Star 2024’ün 56. Bölümü: Acil Durum Konseyi ve Şok Edici Olaylar

Survivor All Star 2024’ün 56. Bölümünde, Acil Durum Konseyi toplanır ve yarışmacılar arasında şok edici olaylar yaşanır. Heyecan dolu anları kaçırmayın!

Survivor All Star 2024’ün 56. Bölümü: Acil Durum Konseyi ve Şok Edici Olaylar
12 Mart 2024 10:08

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024, 56. bölümü olan “Acil Durum Konseyi” ile izleyicilerin karşısına çıktı. Bu bölümde yaşanan olaylar ve alınan kararlar izleyicileri şaşırttı.

Survivor’da Poyraz’ın Olayı ve Aldığı Cezalar

Survivor'da Poyraz'ın Olayı ve Aldığı Cezalar

Survivor All Star 56. bölümde yaşanan en dikkat çekici olaylardan biri Poyraz’ın yaptığı hareket oldu. Poyraz’ın kamp alanını terk edip sivil bir eve girerek yiyecekleri çaldığı olay herkesi şaşırttı. Acun Ilıcalı, bu durumu “aklıma hayalime gelmeyecek olay” olarak nitelendirdi ve Poyraz’a tarihin en ağır cezasını verdi. Peki, Poyraz ne yaptı ve ne kadar ceza aldı?

Survivor All Star 2024'ün 56. Bölümü: Acil Durum Konseyi ve Şok Edici Olaylar

Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre, Poyraz’ın eve girmesinin ardından yaşananlar sonucunda Poyraz’a önce 15 ödülden yararlanmama cezası verildi. Ancak diğer yarışmacıların da durumu itiraf etmesiyle cezalar değişti. Ogeday, Yaman, Yasin, Furkan, Batuhan ve Aysu da cezalandırıldı ve Poyraz’a toplamda 10 ödülden yararlanmama cezası verildi.

Survivor All Star 2024'ün 56. Bölümü: Acil Durum Konseyi ve Şok Edici Olaylar

Survivor’da Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım

Survivor'da Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım

Survivor All Star’da oynanan 3. dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. İki takımın da kazanmak için mücadele ettiği oyunda hız, denge ve güç ön plandaydı. Sonuçta kıyasıya bir rekabet sonucunda mavi takım, 12-11 skorla dokunulmazlığı kazanmayı başardı.

Survivor All Star 2024'ün 56. Bölümü: Acil Durum Konseyi ve Şok Edici Olaylar

3. Eleme Adayı ve Konseydeki Gelişmeler

3. Eleme Adayı ve Konseydeki Gelişmeler

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımın kadın yarışmacıları arasında yapılan oylama sonucunda Gizem, haftanın 3. eleme adayı olarak belirlendi. Konseyde yaşanan gelişmeler ve eleme heyecanı izleyicileri ekrana kilitleyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.