Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Yağmurlu
Sinop
14°C
Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SURVIVOR ALL STAR 2024: ELEME GECESİNDE GERGİN DÜELLO!

Survivor All Star 2024’de eleme gecesinde heyecan dorukta! Gergin düello ve sürprizlerle dolu bu bölümü kaçırmayın. En yeni bilgiler burada!

SURVIVOR ALL STAR 2024: ELEME GECESİNDE GERGİN DÜELLO!
15 Mart 2024 12:04

Televizyonların en popüler yarışma programı olan Survivor All Star 2024, heyecan dolu bir eleme gecesine sahne oldu. 14 Mart 2024 tarihli bölümde, eleme adayları arasında yapılan düello sonucunda bir yarışmacı veda etti.

SURVIVOR ALL STAR 2024: ELEME GECESİNDE GERGİN DÜELLO!

Eleme adayları arasında yer alan Pınar, Aysu, Gizem ve Berna arasında gerçekleşen düelloda adrenalin yükseldi. Finalde karşı karşıya gelen Aysu ve Pınar’ın mücadelesi nefesleri kesti.

SURVIVOR’DA ELENEN İSİM: Pınar!

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM: Pınar!

Haftanın eleme adayları arasında ilk tur eşleşmeleri şu şekildeydi: Gizem – Aysu ve Pınar – Berna. Düellolar sonucunda, Gizem rakibi Aysu’yu 5-0 yenmeyi başardı. Berna ise Pınar karşısında 5-3’lük skorla galip geldi.

SURVIVOR ALL STAR 2024: ELEME GECESİNDE GERGİN DÜELLO!

Finalde karşı karşıya gelen Aysu ve Pınar arasındaki mücadelede yüksek performansıyla dikkat çeken Aysu, 5-3’lük skorla galip gelerek tur atladı. Bu sonuçla Survivor All Star’da bu hafta elenen isim Pınar oldu.

Heyecan dolu anların yaşandığı eleme gecesinde, hangi takımın dokunulmazlık oyununu kazanacağı merak konusu oldu. Yeni bölüm tanıtımı ise izleyicileri heyecanlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.