Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Süreyya Yalçın’ın Fidye Korkusu Devam Ediyor

Süreyya Yalçın’ın daha öncesinde çeşitli kişilerden tehdit aldığı ve El kaide tarafından kaçırılmasına yönelik planlamalardan haber aldığı dönemden beri dışarıya çıkamayan ve korku dolu günler içerisinde geçinmeye çalışan Süreyya Yalçın bir çok önlemleri oldukça sağlam bir şekilde almış olsa da, halen korkusuna yenik düşemedi. Türkiye’nin en zengin 19. iş adamı olarak bilinen Faruk Yalçın’dan 3 milyar dolarlık servet alan Süreyya Yalçın bir çok tehditler almaya devam ettiğini belirtti.

Süreyya Yalçın’ın Fidye Korkusu Devam Ediyor
8 Şubat 2016 21:14

Süreyya Yalçın’ın daha öncesinde çeşitli kişilerden tehdit aldığı ve El kaide tarafından kaçırılmasına yönelik planlamalardan haber aldığı dönemden beri dışarıya çıkamayan ve korku dolu günler içerisinde geçinmeye çalışan Süreyya Yalçın bir çok önlemleri oldukça sağlam bir şekilde almış olsa da, halen korkusuna yenik düşemedi. Türkiye’nin en zengin 19. iş adamı olarak bilinen Faruk Yalçın’dan 3 milyar dolarlık servet alan Süreyya Yalçın bir çok tehditler almaya devam ettiğini belirtti.

1 MİLYON DOLAR FİDYE İSTİYORLAR

2008 yılında hayatını kaybeden Türkiye’nin en zengin 19. işadamı Faruk Yalçın, 3 milyar dolarlık servetini kızı Süreyya Yalçın’a bırakmıştı. 2009 yılında yakalanan El Kaide örgütünün bir üyesi, Süreyya Yalçın’ı kaçırıp 1 milyon dolar fidye istemeyi planladıklarını açıklamıştı.

İKİ ARABA KORUMA

Bu olay sonrası koruma altına alınan Yalçın, önceki gece eşiyle Etiler’deydi. Nusret’te yemek yiyen Yalçın ve eşine çıkışta iki araç dolusu koruma ordusu eşlik etti. Yalçın, örülen etten duvar arasında yürürken görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.