Dolar 32,5217
Euro 34,7876
Altın 2.423,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Söz Tepsisi Hazırlamanın Püf Noktaları

Sade bir Söz Tepsisi hazırlamak oldukça kolay olsa da heyecan sebebi ile karmaşaya sebep olabilir. Gösterişli bir söz tepsisi için oldukça iyi bir çalışma gerekmektedir.

Söz Tepsisi Hazırlamanın Püf Noktaları
1 Haziran 2018 15:13

Evlenme kararı alan çiftler için aileler tarafından söz verilmesi anlamına gelen sözlenme ve söz yüzükleri takma geleni vardır. Bu mutlu günde gelin adayı söz tepsisi için sade ya da gösterişli bir konsept olmasını ister. Genel olarak gelin adayı kendi hazırlamak isteyebilir. Sade bir Söz Tepsisi hazırlamak oldukça kolay olsa da heyecan sebebi ile karmaşaya sebep olabilir. Gösterişli bir söz tepsisi için oldukça iyi bir çalışma gerekmektedir. Bunun sebebi gösteriş ve şıklık için tepside kullanacak malzemelerin karmaşık bir yapıya sahip olmaması gerekmesidir. Gelin adaylarının genel seçimi sade bir tepsi olmasına karşı bir kısmı da söz tepsisi için şıklık istemektedir. Bu sebepten internet ve ya Youtube üzerinden görebileceğiniz söz tepsisi konseptlerini, hazırlanışı ve malzemelerini belirleyerek, evinizde tepsinizi hazırlayabilirsiniz.

Söz Tepsisi Hazırlamanın Püf Noktaları

Tepsinin Nasıl Olacağına Karar Vermek

 Gelin adayı için oldukça önemli olan fakat damat adayının genel olarak ilgilenmeyeceği bir konudur. Gelin adayı bilgi almak amaçlı damat adayına bu konu hakkında soru sorabilir fakat tatmin edici bir cevap alamayacaktır. Ya da gelin adayı, damat adayının geldiğinde görmesini istediği için yakın çevresine sorarak bilgi edinmeye çalışacaktır. Bu ise kafa karışıklığına ve sonucunda sade bir tepsi ve bir birine kurdele ile bağlanmış 2 tane yüzükten ibaret olabilir. Bu durum damat adayı için sorun teşkil etmese de gelin adayı için can sıkıcı bir durum olabilmektedir. Bu sebepten söz tepsisi nasıl bir konsept ile hazırlanmalı sorusuna cevap bulmalısınız. Sade fakat şık ya da gösterişli bir tepsi olmasını istediğinizi karar vermelisiniz. Karar aşamasından sonra internetten yapacağınız araştırma sonrası farklı güzel fikirler ile karşılaşılacaktır. Burada ise en önemli konu bu farklı fikirler arasında kesin karar sağlamanız gerekmektedir. Malzemeleri ve nasıl hazırlandığı anlatıldığı için evinizde kolayca yapabilirsiniz.

Sadelik

 Sadelik çok karıştırılan bir kavram olabilmektedir. Sadelik sadece tepsi ve yüzüklerden ibaret olması demek değildir. Kafa karıştırmayan, çok olmasa da iyi malzeme kullanarak da tepsi hazırlamak mümkündür. Birkaç çiçek, taş parçası gibi süsler eklenerek de sade ve şık tepsi hazırlamak mümkündür. Bu yüzden sade tepsi denildiğinde aklınıza sadece tepsi ve bir birine kurdele ile bağlanmış yüzükler gelmemelidir.

Gösteriş

 Gösteriş abartılmadığı ve bakıldığında akılda kargaşa yaratmadığı zaman güzeldir. Bu sebepten ötürü gösterişli bir tepsi hazırlayacaksanız. İnternet ve Youtube üzerinden fikirlere bakarak hazırlamanızda yarar vardır. Çok iyi bir tasarımcı olsanız bile o anın heyecanı yanlış işler yapmanıza sebep olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.