Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Son Yılların Popüler Ürünü Erkek Sneakers

Son yılların popüler ayakkabıları listelerinin başlarında sıklıkla sneakers modelleri yer alır.

Son Yılların Popüler Ürünü Erkek Sneakers
26 Mart 2022 20:13

Son yılların popüler ayakkabıları listelerinin başlarında sıklıkla sneakers modelleri yer alır. Genel olarak rahat giyim tarzına hitap eden snaekers modelleri günümüzde erkekler tarafından daha çok tercih edilir. Erkek sneakers çeşitleri günümüzde özelliklede konforlu yapıları ile ön planda yer alır. Özelliklede farklı renk çeşitleri ile günümüzde erkekler tarafından snakers modelleri daha çok dikkat çeker.

Erkek Sneakers Modelleri

Genel olarak erkek için snakers modelleri arasında günümüzde düz taban modelleri öncelikli tercih edilir. Bu tarz modeller arasında çizgi detaylı olan snaekers çeşitleri erkekler için ideal yapılarda yer alır. Günümüzde erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen bir başka sneakers modeli ise; uç kısmı geniş olan snakers modelleri oluyor. Genel olarak günümüzde erkekler için sneakers modellerinde birkaç çeşit model bulunur.

Trend Erkek Sneakers 

Erkekler için sneakers modelleri arasında konfor kadar günümüzde farklı renk çeşitleri de ön planda yer alıyor. Son yılların trend rengi olarak erkek sneakers ayakkabılarında kırmızı rengi ve tonları hakim oluyor. Özelliklede rahat giyim tarzına hitap eden kırmızı renkli sneakers modelleri dikkat çekmektedir. Farklı renk ve tasarımlı erkekler için sneakers modellerini https://www.lescon.com.tr/erkek-sneakers/adresini bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.