Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sinop'ta Uçurtma Şenliği

Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından '5 Haziran Günü ve Dünya Çevre Haftası' etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Sinop'ta Uçurtma Şenliği
Aslan Özdemir
11 Haziran 2013 19:53

Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından '5 Haziran Günü ve Dünya Çevre Haftası' etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Hayrettin Kaya

Sinop semalarında rengarenk uçurtmaların havalandığı, çocukların ve Sinopluların gönüllerince eğlendiği şenlik, büyük ilgi gördü. İskele mevkisinde düzenlenen şenliğe Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Her yıl geleneksel hale getirilmesi hedeflenen Uçurtma Şenliği'nde çocuklara ve vatandaşlara uçurtmalar Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak dağıtıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt, "5 Haziran Günü ve Dünya Çevre Haftası' etkinlikleri kapsamında Sinop ili genelinde çeşitli etkinlikler düzenlendik. Burada hedef kitlemiz olan çocuklarımız ve öğrencilerimize çevre bilincini aşılamak aynı zamanda geleneksel uçurtma aktivitemizi gelecek nesillere tanıtmak istiyoruz. Güzel bir gün oldu. Vatandaşlar ve çocuklar ile birlikte bizler de eğlendik. Çocuklarımıza çevre ve doğayı sevdirmek için düzenlenen bu etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.