Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Sinop’Ta Survivor Adası

Sinop’Ta Survivor Adası
25 Temmuz 2016 11:45

Her yıl tatil beldelerine akın eden tatilciler için Sinop’ta denizin ve kumun keyfini çıkaracağı ‘’Survivor Adası’’ Kiraztepe mevkiinde hizmete açıldı.

Kiraztepe tatil evlerinin karşısında bulunan Survivor Adası görenlerin dikkatini çekiyor.

İşletmesini Tanju Sönmezin yaptığı bu adada bir çok imkan mevcut. İnsanlar denize girip tatilin keyfini çıkarmak için burayı tercih ediyor.Sakin olmasının yanında rahat ve konforluk sağlayan ‘’survivor adası’’’nda tatilcilerin geceyi rahat geçirebilmesi için çadırlar bulunuyor. Denizi de akıntı olmadığından tehlike yaratmıyor.

Aile için oldukça makul fiyatlardan başlayan Survivor adasındaki çadır fiyatları tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Survivor Adasının işletmecisi Tanju Sönmez Gazetemize yaptığı açıklamada ‘’Burayı açalı 1 ay oldu. Toplam 25-30 civarında çadırımız var.Çadırsız gelenlere çadır temin ediyoruz. Çadırl gelenler de burada istedikleri yere çadırını kurup tatilini yapıyorlar. Mangallarımız mevcut,pikniğe gelenlere mangal temin ediyoruz. Elektriğimizden tutun tuvaletimiz,suyumuz,buzdolabımız mevcut. Aile çadırlarımız 60-70 Tl civarından başlıyor.Kafa dinlemek için çok sakin bir yer, denizin sesi ile doğanın güzelliğine kapılıp gidiyor insan burada. Yeni olduğumuzu için birçok konuda eksiğiz.Kendimizi geliştirmek için değişik fikirlerimiz var.Herkesin burayı tercih etmesi için güzel planlar uygulayacağız.’’dedi.

Kaynak: Nuran Keskin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.