Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Sinop’ta ‘Nalınlar’ büyük ilgi gördü

Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu’nun düzenlediği “NALINLAR” isimli oyun, Sinoplu seyircisiyle buluştu. Sinop’ta ilk defa oynanan oyun büyük katılım ve ilgi ile izlendi.
Telvin Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “NALINLAR” isimli oyun, Sinop’ta seyircisiyle buluştu. Sinop’ta ilk defa oynanan oyun büyük katılım ve ilgi ile izlendi.

Sinop’ta ‘Nalınlar’ büyük ilgi gördü
Aslan Özdemir
23 Şubat 2016 20:25

Telvin Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “NALINLAR” isimli oyun, Sinop’ta seyircisiyle buluştu. Sinop’ta ilk defa oynanan oyun büyük katılım ve ilgi ile izlendi.

Hayrettin Kaya

Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu Türk Edebiyatının bir dönemine damgasını vuran Necati Cumalı’nın ölümsüz eseri ‘’NALINLAR’’ oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Sinop Halk Eğitim Merkezi Salonunda Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu farkı ile sanatseverlerle buluşan Komedi türünde izleyicilerine damak tadı sunan ‘’NALINLAR’’ seyircilerden tam not aldı.

NALINLAR oyunundan bahseden Oyun Yönetmeni Bahadır Bulut Benli, “NALINLAR oyunumuz bu sene Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu olarak Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen bir oyunumuz. Türkiye’deki yaklaşık 100 tiyatro içerisinde yer aldığımız proje olarak desteklendiğimiz bir oyun. Nalınlar oyunu modern bir Romeo Juliet hikayesi yada Leyla’yla Mecnun gibi güncel bir aşk hikayesi. Aslında hikaye 1960’larda Necati Cumalı tarafından yazılmış ama günümüze de uyarlanıyor.

Telvin Sanat Tiyatrosu olarak işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz ve Türkiye’deki sayılı amatör tiyatrolardan biriyiz ama işimizi yarı profesyonel olarak iş yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki oynayacağımız tiyatrolarda Sinoplu büyüklerimizden de destek bekliyoruz” dedi.

Yönetmenliğini Bahadır Bulut Benli’nin üstlendiği oyunda, Bahadır Bulut Benli, Emre Kiraz, Zafer Karslı, Tuğçe Yılmaz, Nilgün Karadeniz, Elif Toker rol alırken oyunun Genel Sanat Yönetmenliğini ise Ödüllü Ekibin Ödüllü Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı yaptı. Oyun ilk defa sergilenmesine rağmen kapalı gişe oynandı. Kaynak: Haber 57

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.