Dolar 32,5933
Euro 35,0082
Altın 2.450,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sinop’ta Eczacılara ve Çalışanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü’nde Akılcı İlaç Kullanımı konusunda ve pandemi süresince sağlık ailesinin bir parçası olarak sağlık hizmetlerine katkılarını sunan Sinop genelinde eczacı ve çalışanlarına toplantı düzenlendi.

Sinop’ta Eczacılara ve Çalışanlara Teşekkür Belgesi Verildi
15 Şubat 2022 09:42

Sinop İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Destek hizmetleri Başkanı Dt. Halil İbrahim Ustaoğlu, Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu, Eczacı, Sinop Eczacılar Odası Sinop İl Temsilcisi Sedat Tohumat ve Sinop Merkez İlçesi Serbest Eczacılar katıldı.

Toplantıda ilk başta Akılcı İlaç Kullanımı konusunda slayt sunumu gerçekleştirildi. Sonrasında eczacılarımızın soru ve sorunları, eczacılardan beklentileri, vatandaşa sunulan hizmetin kalitesinin artırılması konularında istişarelerde bulunuldu. Toplantının devamının düzenli olarak yapılmasına karar verildi.

Toplantı sonunda İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu Pandemi sürecinde sağlık ailesinin bir parçası olarak sağlık hizmetine katkıları dolayısıyla Sinop’un tüm eczacıları ve çalışanlarına teşekkür belgesini Sinop Eczacılar Odası Sinop İl Temsilcisi Sedat Tohumat’a takdim etti.

İSTASYON EKİPLERİNE DE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Ayrıca Sinop İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Sinan Demirkol, Başkan Yardımcıları, KKM Sorumlu hekimi ve Tüm Sinop merkez A tipi ve B tipi ilçe istasyon sorumluları da katıldı. Vatandaşlara sunulan Acil Sağlık Hizmetlerinin kalitesinin arttırılması, personelin çalışma şartlarının geliştirilmesi ortaya çıkan noksanlıkların veya eksiklerin tespit edilerek yaşanan aksaklıkların giderilmesi amacıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda Pandemi sürecindeki çalışma ve gayretlerinden dolayı tüm istasyon sorumlularına istasyonlarındaki tüm ekiplerine iletilmek üzere teşekkür sertifikaları takdim edildi.

Sinop'ta Eczacılara ve Çalışanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Sinop'ta Eczacılara ve Çalışanlara Teşekkür Belgesi Verildi Sinop'ta Eczacılara ve Çalışanlara Teşekkür Belgesi Verildi Sinop'ta Eczacılara ve Çalışanlara Teşekkür Belgesi Verildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.