Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 17°C
Per 18°C

SİNOP’TA ÇEVRE VE SU ÜRÜNLERİ DENETİMİ!

Sinop İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile Sinop Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğü, demirci köyü mevkiinde çevre koruma amaçlı ortak bir faaliyet gerçekleştirdi.

SİNOP’TA ÇEVRE VE SU ÜRÜNLERİ DENETİMİ!
13 Mart 2024 10:34

Yapılan denetimler kapsamında, balıkçılık sektöründe faaliyet gösteren teknelerin yeterlilik belgeleri titizlikle kontrol edilerek, geçerlilik süreçleri incelendi. Aynı zamanda, teknelerde görev alan personelin belgeleri de detaylı bir şekilde kontrol edildi. Personelin yetkinlik belgeleri ve eğitim durumları, çevre ve su ürünleri yönetimi açısından önemli bir denetim unsuru olarak öne çıktı.

Denetimlerin bir diğer ayağını ise kullanılan balık ağları oluşturdu. Çevre koruma odaklı yapılan denetimlerde, balık ağlarının belirlenen standartlara uygunluğu kontrol edildi. Bu adım, deniz ekosistemi ve balık popülasyonlarının korunması adına önem taşıdı.

Sinop İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile Sinop Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğü’nün işbirliği ile gerçekleştirilen bu faaliyet, çevre koruma ve sürdürülebilir balıkçılık alanlarında atılan önemli adımları yansıtmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.