Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Sinoplu Yusuf Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Taksi sürücüsü kovalayınca…

Sinoplu Yusuf Gözyaşlarıyla Uğurlandı
16 Aralık 2013 16:16

İstanbul'da otomobiline kartopu attığı gerekçesiyle bir taksi şoförü tarafından kovalanırken başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 11 yaşında ki Yusuf Salih Özdağ memleketi Erfelek'in Selbeyi köyünde toprağa verildi.

'Sürücü taksiyle çocukları kovaladı'
Edinilen bilgiye göre; gece 21.00 sıralarında İstanbul Küçükçekmece'de, arkadaşlarıyla kartopu oynayan Yusuf Salih Özdağ'ın attığı kartopu bir taksiye isabet etti. Duruma sinirlenen taksi sürücüsü aracıyla ters yönde ilerleyerek Yusuf ve arkadaşlarını önüne alarak kovalamaya başladı.

Arkadaşları kaçmayı başaran Yusuf, kendisini kovalayan taksiden kurtulmak için yan yol bariyerlerinden atlayarak E5 kara yoluna fırladı. Bu sırada Yusuf, Avcılar istikametinden gelen ve henüz plakası belirlenemeyen bir aracın altında kaldı. Yaklaşık 30 metre aracın altında sürüklenen Yusuf kaza mahallinde feci şekilde can verdi.

Kaza sırasında Yusuf'a çarpan otomobil ile çocukları kovalayan diğer taksi olay yerinden kaçtı. Ancak, Yusuf'a çarpan otomobil kaza mahallinde plakasını düşürdü. Daha sonra; çocuğa çarpan 36 yaşındaki sürücü Özkan A. Sefaköy Polis Merkezi'ne teslim oldu.

Sürücü Özkan A'nın ifadesinde; “Yolda ilerlerken önümdeki minibüs aniden yavaşladı. Ben onu sollamak için sola girdim bir şeyi ezdim ama ne olduğunu anlamadım. Eve gittim. Haberleri izledim ardından teslim oldum" dediği öğrenildi.

Cenaze Sinop'a getirildi
Yusuf'un cenazesi ailesi tarafından memleketi Erfelek'in Selbeyi köyüne getirildi. Evlerinin önünde helallik alınan Yusuf için öğlene müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bu sırada acılı anne Meryem Özdağ ve baba Ertekin Özdağ cenazede güçlükle ayakta durabildi. Bu sırada bir çok vatandaşta göz yaşlarına boğuldu. Yusuf Salih Özdağ kılınan cenaze namazı ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.