Dolar 32,3804
Euro 34,7367
Altın 2.400,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA

Yapilan müsabakalara Sinop ilimiz toplamda 10 sporcu ile katıldı.

SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA
10 Ağustos 2021 15:54

6-8 Ağustos tarihleri arasında Mersin ilinde yapılan ve Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından organize edilen Parkur Cimnastik Genç/Büyük Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası aynı zamanda Milli Takım seçme niteliği de taşıdı.

Yapilan müsabakalara Sinop ilimiz toplamda 10 sporcu ile katıldı.

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Gsb Spor Okulları sporcusu olan Esmanur Balgül Büyük Kadınlar kategorisinde hem hız parkurunda hem de serbest parkurda Türkiye 2. oldu.  Yine Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Gsb Spor Okulları sporcusu olan Eren Demir hız parkurunda Türkiye 3. oldu.
Gerçekleştirilen müsabakaların ardından her iki branşta da Büyük Kadınlar Türkiye 2. olan Esmanur Balgül Milli Takıma girmeye hak kazandı ve Eylül ayının 2. haftasında Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yapılacak olan “Dünya Kupası” yarışmalarında Milli formayı giymeye hak kazanan ilk ve tek Kadın sporcu olma unvanını da elde etmiş oldu.

SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA SİNOPLU SPORCU DÜNYA KUPASINDA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.