Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

SİNOP VALİ VEKİLİ BULAT, SİNOP BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ!

Sinop Vali Vekili Ali Osman Bulat,”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle, İl ve İlçelerde çalışan Yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

SİNOP VALİ VEKİLİ BULAT, SİNOP BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ!
10 Ocak 2024 18:36

Sinop İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde Basın mensupları ile bir araya gelen Vali Vekili Ali Osman Bulat, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, tüm basın camiasına meslek hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

İçişleri Bakanlığı’nca gerçekleştirilen “Valiler Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’da bulunan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, göndermiş olduğu kutlama mesajında, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde sizlerle bir arada olamamaktan duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, sizleri en içten duygularımla sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Sizler toplumu bilgilendirmek ve kamuoyunu aydınlatmak adına büyük bir ödev ve sorumluluk taşıyor, toplumumuzun doğru ve objektif bilgiye erişimini sağlayarak, çağdaş demokrasinin işleyişinde kritik bir rol oynuyorsunuz. Sinop’umuzun geleceği için yapmış olduğumuz hizmetleri, büyük bir özveri ile duyurarak vatandaşlarımızla aramızda köprü oldunuz ve oluyorsunuz. Etkinliklerde, yangınlarda, sel afetlerinde, açılışlarda, Sinop’tan Ayancık’a Durağan’dan Boyabat’a kadar nerede olursak olalım, bir elinizde kamera bir elinizde mikrofon büyük bir özveri ve emek ile yanımızda sizler vardınız. Ben bir kez daha sergilediğiniz objektif ve yapıcı yayınlar için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, vefat ederek aramızdan ayrılan gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, sizleri, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Kahvaltı programına Vali Vekili Ali Osman Bulat, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu, Özel Kalem Müdürü Fikriye Gökgöz, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, il ve ilçelerde çalışan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.