Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

ŞEN, ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI!

Mart Ayında yapılacak mahalli ve idari seçimlerinde belediye başkan adaylıklarının yanı sıra muhtarlık seçimleri içinde adaylar yarışa başladı. Murat Şen, Sinop’ta Ada Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

ŞEN, ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI!
29 Ocak 2024 16:36

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığının yanı sıra seçmenler, muhtarlık, il genel meclisi ve belediye meclis üyesi seçimleri içinde oy kullanacak. Muhtarlık seçimleri için mahallelerde adaylık yarışları da başladı. Çalışkanlığı, güler yüzüyle tanınan ve yaklaşık 40 senedir Ada Mahallesi’nde ikamet eden muhtar adayı Murat Şen, “mahallem için bu yarışa bende giriyorum.” dedi.

“DESTEKLERİNİZE TALİBİM”

Sinop’un sevilen simalarında olan Şen, merhum Yılmaz Şen’in (Kara Yılmaz) en büyük oğlu olduğunu belirterek, “40 senedir Ada Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Çözüm için geliyoruz. Azalarımızla birlikte elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Uzun yıllardır yakın çevrem muhtar olmam konusunda baskı yapıyordu. Artık zamanı geldi. Mahallemize hizmet etmek için varız. Daha ulaşılabilir bir muhtarlık için yola çıktık. Sinop’un en büyük mahallelerinin başında gelen Ada Mahallesinin bir ferdi, kardeşiniz, ağabeyiniz, bir evladınız olarak oylarınıza talibim.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.