Dolar 32,4175
Euro 34,4574
Altın 2.490,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ‏

Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER ve eşi Fatma KÖŞGER, Sinop Öğretmenevi’nde, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ‏
3 Ağustos 2013 13:43

Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER ve eşi Fatma KÖŞGER, Sinop Öğretmenevi’nde, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Vali KÖŞGER, “Saygı değer şehit aileleri, değerli konuklar öncelikle hepinize iyi akşamlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Şehit aileleri bizim için önemli ve değerlidir. Onların geride bıraktığı emanetler bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Bu bakımdan şehit ailelerimizle birlikte olmak, varsa onların sorunlarını dinlemek ve o sorunlara çözüm üretmek bizim öncelikli görevlerimiz arasında yer almaktadır.” dedi.

İstiklal Marşımızın şairi M. Akif Ersoy’un ‘Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda, Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda, Canı, cananı bütün varımı alsın da Hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.’ mısralarıyla konuşmasına devam eden Vali KÖŞGER “Sizler aziz şehitlerimizin yadigârısınız; en değerli varlıklarınızı, sevdiklerinizi ülkemiz için feda ettiniz. Bu millet, bu devlet kadirşinastır ve hiçbir zaman sizleri unutmayacaktır. Bu vesileyle vatan ve millet uğruna, ülkenin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve veren başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyor, Ramazan bayramınızı da şimdiden kutluyorum.”dedi.

Vali KÖŞGER eşi Fatma KÖŞGER ile birlikte tüm masaları tek tek dolaşarak katılımcılarla sohbette bulunarak istek ve taleplerini aldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu iftar yemeğine ayrıca Belediye Başkanı Baki ERGÜL, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J.Alb. Osman COŞKUN, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN, İl Emniyet Müdürü Şeref AYTEKİN, İl Müftüsü Ahmet Faruk KULUŞ, Sinop Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği üyeleri ve Sinop Merkez ve ilçelerden gelen Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.