Dolar 32,4644
Euro 34,8405
Altın 2.446,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Saten Gömlek Renkleri

Saten gömlek hem yaz aylarında hem de kış aylarında çok rahat kullanılabilen bir üst giyim ürünüdür. Saten gömlekleri erkekler ve kadınlar tercih edebilirler.

Saten Gömlek Renkleri
12 Ekim 2021 21:00

Saten Gömlek Renkleri

Saten gömlek hem yaz aylarında hem de kış aylarında çok rahat kullanılabilen bir üst giyim ürünüdür. Saten gömlekleri erkekler ve kadınlar tercih edebilirler. Doğru bir şekilde kombin yapılır ise şık bir görüntü ortaya çıkar. Spor bir kombin yapmanız da mümkündür. Bu gömlekler mutlaka kadınların ve erkeklerin dolabında bulunması gereken parçalardan biridir.

Saten gömleklerin genellikle soft renkleri gündelik hayat için uygun olmaktadır. Koyu renk saten gömlekler ise gece giymelerin de ve şık kombinlerde tercih edilmektedir. Saten gömlek tercih ederken kumaş kalitesini de göz önünde bulundurmak gerekir.

Saten Gömlek Modelleri

Saten gömlek modelleri birbirinden farklı olacak şekilde karşımıza çıkar. Genellikle salaş olan modeller dar olan modellere göre daha fazla tercih edilmektedir. Bu modeldeki gömlekleri hem topuklu ayakkabılar ve şık pantolonlar ile klasik bir hale getirebilirsiniz hem de spor ayakkabı ve spor pantolonlar ile spor bir hale getirmeniz mümkün olur. Doğru bir kullanım gösterilir ise kolay bir şekilde kombi yapılabilir ve hiçbir zaman modadaki yerini yitirmez. Siz de https://www.paqu.com.tr/saten-gomlek sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.