Dolar 32,5093
Euro 34,9823
Altın 2.421,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Samsung, iOS’amı Geçecek? – Samsung, iOS’a Gittikçe Bağlanıyor!

Teknoloji devleri Samsung, Android platformu üzerinde yer almakta olan birden fazla uygulamasını iOS’a da taşımaya kararlı olduğu öğreniliyor..

Samsung, iOS’amı Geçecek? – Samsung, iOS’a Gittikçe Bağlanıyor!
27 Ocak 2016 08:51

Teknoloji devleri Samsung, Android platformu üzerinde yer almakta olan birden fazla uygulamasını iOS’a da taşımaya kararlı olduğu öğreniliyor. Sammobile’ın adını vermemiş olduğu ve sadece “güvenilir” olarak nitelendirmekte olduğu kaynaklar içerisinden almış olduğu bilgiye yönelik olarak Koreli dev, Android’e bağımlı kalmak istemediği öğrenildi.

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Gear S2 akıllı saati yönetmek ile kullanılmakta olan Samsung Gear uygulamasını iOS’a taşıyacak olduğunu resmi bir şekilde açıklamış olan Samsung, sadece bu uygulamayla yetinmeyeceğini belirtiyor. Samsung’un aklında bulunan ilk planı, Samsung Gear ile birlikte S Health uygulamasını da iPhone sahiplerinin kullanımına sunmak olduğu belirtiliyor.

İddia durumlarına göre, S Health’i Remote Control ve Family Square gibi uygulama çeşitleri takip edecek olduğu belirtildi. Ve ayrıca akıllı kameralar adına kullanılmakta olan Smart Camera uygulaması da takvimde yerini almaktadır.

Tam olarak hangi uygulama çeşitlerinin iOS için yayınlanacak olduğu henüz gün yüzüne çıkmaktan kendini koruyor. Fakat Samsung Gear’ın hemen peşinden, diğer uygulamalar adına çok fazla beklenmeyecek olduğu da tahminler arasında yerini almaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.