Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Salih Dursun’dan “Pişman Değilim” Mesajı!

Trabzonspor maçında yemiş olduğu kırmızı kart adına Salih Dursun şu yorumlara yer verdi; “Bu asla mutlak bir şekilde planlanacak, önceden başlıca hesabı yapılacak bir hareket değildir. Zaten Türkiye’de örneğin olmayan bir olaydan bahsetmekteyiz, nasıl planlayabiliriz ki. Kahraman olmak gibi bir derdim de yok. Zaten Galatasaray kulübünde ve şimdi de Trabzonspor kulübü gibi büyük bir başka camia içerisinde yer almaktayım. Yeteri kadar tanınmaktayım.”..

Salih Dursun’dan “Pişman Değilim” Mesajı!
Aslan Özdemir
23 Şubat 2016 13:10

Trabzonspor maçında yemiş olduğu kırmızı kart adına Salih Dursun şu yorumlara yer verdi; “Bu asla mutlak bir şekilde planlanacak, önceden başlıca hesabı yapılacak bir hareket değildir. Zaten Türkiye’de örneğin olmayan bir olaydan bahsetmekteyiz, nasıl planlayabiliriz ki. Kahraman olmak gibi bir derdim de yok. Zaten Galatasaray kulübünde ve şimdi de Trabzonspor kulübü gibi büyük bir başka camia içerisinde yer almaktayım. Yeteri kadar tanınmaktayım.”

Hayrettin Kaya

“Olayın bu kadar büyüyeceğini, bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyordum. Ne ceza gelir bilmiyorum. Savunma da yapmaya gerek yok, her şey kamuoyunun önünde oldu.”

‘Spontane oldu’

“Bu sezon zaten hakem hataları konusunda çok canımız yandı. Sezon başından bu yana olanları sanırım herkes hatırlıyordur. Hatanın oynadığımız oyunun bir parçası olduğunu bilen insanlarız elbette ama bazen sınırlar zorlanıyor gerçekten de. Tanıdıklarım bile bana, ‘Böyle bir eylemi düşünmüş müydün?’ diye sordu. Mümkün değil. Türkiye’de ne zaman böyle bir maç oynandı ve böyle hatalar oldu ki ben böyle bir eylemi planlayayım! Spontane oldu, içimden geleni yaptım, sonuçlarını o an hiç düşünmedim…”

‘Keşke yaşanmasaydı’

“Kahraman olarak lanse edilmek, istediğim bir yaklaşım değil. Ben daha genç ve sportif olarak da ciddi beklentileri olan bir futbolcuyum. Hepsini bir kenara bırakın bu zamana kadar Galatasaray’da ve şimdi de Trabzonspor gibi bir başka büyük takımda oynuyorum. Yeteri kadar tanındığımı, formasını giydiğim takımların taraftarları için kahramanlarından biri olduğumu düşünüyorum. Keşke hiç böyle bir hakem faciası yaşanmasaydı ve ben de böyle bir hareket yapmak zorunda kalmasaydım…”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.