2 Mart 2026, 17:14:41
Dolar 43,9619
Euro 51,6651
Altın 7.625,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Açık
Sinop
11°C
Açık
Sal 11°C
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 9°C

sahibinden.com, Türkiye Basketbol Milli Takımlarının Resmi Sponsoru Oldu

sahibinden.com, Türkiye Basketbol Milli Takımlarının resmi sponsoru oldu. Milli takımımıza destek veriyoruz, birlikte güçlüyüz!

sahibinden.com, Türkiye Basketbol Milli Takımlarının Resmi Sponsoru Oldu
2 Mart 2026 16:14

Sahibinden.com, Türk sporuna verdiği desteği genişleterek, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapsamında Türkiye Basketbol Milli Takımlarının ana sponsoru oldu. Bu iş birliği ile Türk basketbolunun güçlenmesine katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Sponsorluk Anlaşmasının Detayları

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş’ın katıldığı imza töreni Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu anlaşma, sahibinden.com’un milli sporculara ve Türk basketboluna verdiği desteği resmi olarak pekiştirmiş oldu.

Sahibinden.com’un Spor Sponsorluklarındaki Rolü ve Açıklamalar

25 yılı aşkın süredir geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan sahibinden.com, şimdiye kadar futbol, voleybol ve paralimpik spor dallarında sürdürdüğü sponsorluk faaliyetlerine basketbolu da ekledi. Sahip olduğu kapsamlı spor sponsorluğu stratejisini devam ettiren şirket, bu vesileyle sporu birleştirici bir güç olarak desteklemeye devam etmektedir. Sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, Türk sporuna olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtirken, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da milli takımların başarısına ve büyümesine duyulan güveni vurguladı. Türkoğlu, bu iş birliğinin Türk basketbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.