Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Sağlıkta Doğru Adres

İzmir ilinde sağlık sektörüne değişik bir bakış açısı ve hizmet anlayışı getiren firmamız, yılların deneyimi ve tamamen uzmanlardan oluşan kadrosu ile kişiye özel faaliyetlerine devam etmektedir.

Sağlıkta Doğru Adres
23 Ekim 2018 22:21

İzmir ilinde sağlık sektörüne değişik bir bakış açısı ve hizmet anlayışı getiren firmamız, yılların deneyimi ve tamamen uzmanlardan oluşan kadrosu ile kişiye özel faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamızın tüm faaliyetleri ile ilgili detaylara ve bilgilere monosaglik.com sitemizden ulaşılabilmekte ve randevu da alınabilmektedir. Firma olarak, dermatoloji ve beslenme, kadın hastalıkları ve doğum ile beslenme ve diyetetik branşlarında hizmet vermekteyiz.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uygulamalarımız

Firmamızın kadın hastalıkları ve doğum bölümümüzde; lokal anestezi ile kızlık zarı dikimi, göbek deliğinden girilerek kapalı rahim alımı uygulaması, genital siğil muayene ve tedavisi, cinsel terapi, kürtaj, labioplasti (rahim dudaklarındaki sarkma tedavisi), cinsel terapi, idrar kaçırma tedavisi, tüp bebek tedavisi, sezaryen, vajina beyazlatma, vajina daraltma, normal doğum ve vajinusmus tedavi ve uygulamaları yapmaktayız. Firmamız internette kürtaj İzmir aramalarında en güvenilir sitelerin başında yer almaktadır. Ayrıca özellikle zorunlu olan durumlarda uyguladığımız uygun kürtaj fiyatları ile de en çok tercih edilen site durumundayız.

Diğer Tedavi ve Uygulamalarımız

Çocuk hastalıkları bölümümüzde influenza testi ve tüm aşılar ile göbek bakımı ve sarılık tedavisi, beslenme ve diyetetik bölümümüzde diyabet ve kabızlık durumunda ve emziklik dönemi ile sporcuların beslenmesi, dermatolojik bölümümüzde dolgu uygulamaları, cilt uygulamaları, botoks ve disport uygulamaları, ip ve mezoterapi uygulamaları, lazer epilasyon, saç uygulamaları ve bölgesel incelme, obezite ve metabolik cerrahi, balon uygulamaları, genel cerrahi ile estetik ve plastik cerrahi bölümümüzde ise yüz, meme ve vücut estetiği ile ilgili tüm uygulamaları yapmaktayız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.