Dolar 32,5246
Euro 34,9712
Altın 2.437,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Sabit Hatlarla Görüşmek Artık Ücretsiz! Google Bunu da Yaptı

Ülkemizde yaşanan terör saldırılarının ardından Google sabit hatlarla görüşmenin ücretsiz yapılmasını kararlaştırdı.

Sabit Hatlarla Görüşmek Artık Ücretsiz! Google Bunu da Yaptı
29 Mart 2016 19:05

Son zamanlarda Türkiye ve Belçika’da yaşanan terör saldırılarının ardından Google beklenmedik bir karar aldı. Google bugünden itibaren Hangouts uygulamasını ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Google yetkililerinin resmi açıklama yaparak onayladığı bu haber ile artık ülkemizde Hangoust uygulaması veya Google Voice üzerinden yapılacak olan sabit hatlarla görüşmelerin ücretsiz olması kararlaştırıldı. Özellikle öğrencilerin sıklıkla kullandığı bu uygulama ile artık sabit numaralar bedava görüşme imkanına sahip oluyor.

Google, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada bugün itibariyle Hangouts veya Google Voice üzerinden yapılan ‘sabit telefon’ aramalarını bedava yaptığını duyurdu. Hangouts’un iOS, Android veya masaüstü sürümü aracılığı ile haber alma özgürlüğü adına ücretsiz aramalar yapabilmek mümkün. Bununla beraber Google, ayrıca Google Now kartlarında hükümetin oluşturduğu kriz merkezine nasıl ulaşılabileceği ile alakalı bazı bilgilere de yer verildi.

SADECE SABİT HATLARLA GÖRÜŞMEK BEDAVA

Ücretsiz görüşmeleri sadece sabit hatlara yapabiliyorsunuz. Cep telefonlarını aramaya çalıştığınızda Google yine kullanıcılardan ücret talep ediyor. Google Hangouts ile herhangi bir sabit numarayı dilediğiniz yerden bedava arayabilmeniz mümkün.

WhatsApp’ta da internet olduğu sürece görüşme bedava olsa da, sadece Whatsapp aboneleri arasında görüşme sağlanabiliyor; ancak Hangouts’un bu özelliği sayesinde herhangi bir sabit numarayı bedava aramak mümkün. Dünyada pazarın lideri açık ara Whatsapp, Türkiye’de de en popüler uygulama. Rakibi; her telefonda yüklü olan Facebook ve dahili mesajlaşma servisi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.