Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Rodallega için yeni teklif!

Galatasaray’dan sürpriz hamle… Sarı-Kırmızılılar, Akhisar’ın geri çevirdiği teklife rağmen bir kez daha Kolombiyalı forvet konusunda harekete geçti ve 2 milyon Euro artı 1 oyuncu önerdi.

Rodallega için yeni teklif!
1 Ağustos 2016 11:48

Galatasaray, Hugo Rodallega’nın peşini bırakmıyor… Sarı-Kırmızılılar, Kolombiyalı forvetin transferi için tekrar devreye girdi. Oyuncuyla Akhisar arasında yaşanan sıkıntıyı fırsata çevirmek isteyen yönetim, daha önce reddedilen teklife karşın, 2 milyon Euro artı 1 oyuncu önerdi. Takasta adı geçen isimler arasında Umut, Donk, Tarık ve Olcan Adın’ın bulunduğu öğrenildi. Akhisar cephesi bu teklifi değerlendirmeye alacak. Buna rağmen geçtiğimiz günlerde, tecrübeli oyuncu için daha önce Çin’den gelen 3 milyon Euro’luk teklifin geri çevrildiği açıklanmıştı. Dolayısıyla Galatasaray’ın işi hiç kolay olmayacak. Ancak Rodallega ayrılık konusunda kulübüne baskı kurarsa, bu durumda Cim Bom’un elinin daha güçlü olacağı ifade ediliyor.

Hoca çok beğeniyor

Rodallega konusunda ısrarın sebebi ise Riekerink’in bu oyuncuyu çok beğenmesi. Onun kulübede çok iyi bir alternatif olacağını düşünen Hollandalı hoca, Kolombiyalı golcüyü ikinci yarılarda santrfor, forvet arkası, hatta kanat oyuncusu olarak sahaya sürebileceğini belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.