Dolar 32,5093
Euro 34,9403
Altın 2.433,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Kocaoğlu ve Subaşı’nın ilişkisi musmutlu devam ediyor! Çift birlikte yaşayacak!

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu aşklarını mutlu bir şekilde yaşıyor. Birliktelikleriyle herkesi şaşırtan çift Cihangir’de bulunan Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve beraber hayatlarını sürdürmeye başladıkları meydana çıktı. Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı çifti ile ilgili medyaya yansıyan haberin ayrıntıları sitemizde rahatlıkla bulunabilir..

Kocaoğlu ve Subaşı’nın ilişkisi musmutlu devam ediyor! Çift birlikte yaşayacak!
3 Ağustos 2016 00:42

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu aşklarını mutlu bir şekilde yaşıyor. Birliktelikleriyle herkesi şaşırtan çift Cihangir’de bulunan Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve beraber hayatlarını sürdürmeye başladıkları meydana çıktı.

Herkes tarafından sürpriz olarak karşılanan Hande Subaşı – Rıza Kocaoğlu aşkında yepyeni gelişmeler yaşanıyor. Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu, aynı evde hayatlarını sürdürmeye başladı. Çeşme tatilleri esnasında beraber yaşama kararı veren ünlü çift, İstanbul iline tatilden döndükleri an taşınma telaşına düştüler.

Birlikte yaşayacaklar!

Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu’nun Cihangir’de dört senedir hayatını sürdürdüğü evi küçük ve karanlık bulmasının sonrasında ünlü çift, emlakçıların kapısını çalmakta çareyi buldu. İddiaya göre yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun güzel oyuncu Sinem Kobal ile dünyaevine girmeden evvel hayatını sürdürdüğü sokakta Boğaz manzaralı bir daire buldu. Çiçeği burnunda olan çift, bu daireye taşınarak beraber yaşamaya başladılar.

Rıza Kocaoğlu kimdir?

Başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, 19 Mart 1979 senesinde İzmir ilinde dünyaya geldi. Ülkemizin başarılı oyuncularından biri olan Rıza Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden başarıyla mezun olmuştur. Babasının adı İsmail Kocaoğlu’dur.

Çiftin ilişkilerinin mutlu bir şekilde devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.