Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Renkli Dünyasıyla Animeler

Renkli Dünyasıyla Animeler
21 Şubat 2021 15:43

Birbirinden kaliteli ve aynı zamanda da tamamen özgün senaryoları, günümüzde animelerin küresel boyutta güçlü bir furya oluşturmasına neden oluyor. Ayrıca tamamen renkli ve özel çizim teknikleri ile hiçbir film veya diziyle kıyaslanamayacak büyüklükte bir dünya sunuyor. Çizim sanatının getirmiş olduğu sınırları kaldıran özgürlükten güçlü bir şekilde yararlanan animeler, herkes için seyir keyfi yüksek yapımlar izleme şansı veriyor. Son derece etkileyici çizimleri kadar yapımların her birinin anlattıkları da izleyiciden büyük bir beğeni topluyor. Her bir anime birbirinden başarılı ve kaliteli senaryoları ile en ağır batı sineması yapımından çok daha etkileyici bir deneyim sunuyor. Bu yüzden de günümüzde artık anime izlemenin çocuk veya gençlere özgü bir aktivite olmadığını somut bir şekilde kanıtlıyor. Son derece başarılı yapımlardan oluşan anime yapımlarına yönelik olarak Türkiye’de anime izle hizmetleri sunuluyor.

Anime Tutkunlarına Özel Platform

Animeler, Türkiye’de de son derece yoğun şekilde ilgi görmektedir. Her yaş grubundan kişinin anime yapımlarına yönelik yoğun ilgisinin bulunuyor. Ancak ne Türk televizyonları ne de yapım piyasası tarafından animeler için hak ettiği ilgi gösterilmiyor. Bu durumda anime kültürüne daha yakından tanık olmak isteyenler açısından olanakların kısıtlılığına neden oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak amacı ile kurulan Türkanime platformu, Türkiye’deki anime tutkunları için anime dünyasına dair en kapsamlı platformu sunuyor. Özellikle de animelerin Türkiye’deki ilk dönemlerinden beri faaliyet gösteriyor olması, animeye dair Türkiye’deki en büyük bilgi kaynağına ve en zengin arşive sahip olmasını sağlıyor.

Anime Serileri İçin Özel Televizyon

Günümüzün hızla gelişen teknolojisinden de yararlanarak, internet ortamında anime tutkunlarına özel bir televizyon hizmeti sunulmaya başlandı. Sadece anime yapımlarının yayınladığı bu dijital televizyon platformunda her bir anime tutkunu, dilediği anime serisini anında izleyebilme şansına sahip olabiliyor. Standart bir televizyon profesyonelliğine uygun kalitede oluşturulan anime TV platformunda yüksek görüntü kalitesinde anime serilerini izleme imkanı bulunuyor. Aynı zamanda da Türkiye’de animeler ile ilgili en önemli sorunlardan birisi olan anime altyazı çeviri sorunu, bu platformdaki yayınlarda kesinlikle bulunmuyor. Online anime platformunun gerçekten çok başarılı bir çeviri ekibi bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.