Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Radore, 4. kez Deloitte Teknoloji Fast50 listesinde

Türkiye’nin önde gelen veri merkezi Radore, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinin belirlendiği “DeloitteTeknoloji Fast50” ödülünün 4’üncü kez sahibi oldu.

Radore, 4. kez Deloitte Teknoloji Fast50 listesinde
Aslan Özdemir
5 Kasım 2015 14:52

Türkiye’nin önde gelen veri merkezi Radore, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinin belirlendiği “DeloitteTeknoloji Fast50” ödülünün 4’üncü kez sahibi oldu. 3 yıl üst üste Teknoloji Fast50’de derece alan Radore, böylece bir kez daha “Teknoloji Fast500” ve "Global Fast100" programlarına katılmaya hak kazandı.

Hayrettin Kaya

 

Güvenilir ve kesintisiz hizmetiyle dikkat çekici başarılara imza atan Radore, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Teknoloji Fast50’de art arda 4’üncü kez ödül aldı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirleyen programın kazananlarından Radore, bu ödülü arka arkaya alan tek veri merkezi oldu. Akyol; “4 yıl art arda listeye girmeyi başaran tek veri merkeziyiz” dedi.
 

Radore Genel Müdürü Zeki Kubilay Akyol, kazandıkları ödül ile ilgili olarak; “2004 yılında kurduğumuz şirketimizin her geçen yıl yeni bir başarıya imza attığını görmek gurur verici. Deloitte’un önemli ve prestijli programlarından biri olan ‘Teknoloji Fast50’ sıralamasında, 4’üncü kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 şirketinden biri seçildiğimiz için çok mutluyuz.Radore olarak sektördeki bilgi birikimimiz sayesinde müşterilerimizin beklentilerini ve taleplerini çok iyi analiz ediyor ve ihtiyaçlarına özel, esnek ve hızlı çözümler sunuyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha da büyümeye, Türkiye’nin yanı sıra dünyada da önemli veri merkezleri arasında yer almaya odaklanacağız. Hedefimiz 10 yıl içinde Doğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en önemli veri merkezi olmak” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.