Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C

Papara, Kullanılmayan Hesaplar İçin Ücret Alacak

Papara, Kullanılmayan Hesaplar İçin Aylık Ücret Uygulamasını Başlatıyor

Papara, Kullanılmayan Hesaplar İçin Ücret Alacak
2 Ekim 2023 16:46

Papara, elektronik para sektöründe faaliyet gösteren bir ödeme kuruluşu olarak bilinirken, şirket son kararıyla kullanılmayan hesaplar için aylık ücret uygulamasına geçiyor. Papara, müşterilerine yönelik yeni bir politika açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 6 ay boyunca hiçbir işlem yapmayan ve Papara hesabına giriş yapmayan kullanıcılardan aylık 9,90 TL tahsil edilecek.

Bu yeni uygulama 1 Kasım 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek. Bu tarihten itibaren hesaplarına giriş yapmayan kullanıcılar, aylık 9,90 TL olan “kullanılmayan hesap ücreti”nden etkilenecekler. Ancak, bu ücretten kaçınmak oldukça basit. Papara müşterileri, 6 aylık süre zarfında en az bir kez hesaplarına giriş yaparak bu ücretten kurtulabilecekler. Yani, hesaplarını en az bir kez kullanarak sistemde aktif kalmak, kullanıcıları bu ücret yükümlülüğünden kurtaracak.

Papara’nın bu yeni uygulamasıyla ilgili müşterilere gönderdiği e-postada belirtildiğine göre, bu düzenlemeyle kullanıcıların hesaplarını aktif tutmaları teşvik ediliyor. Özellikle nadiren ihtiyaç duyan kullanıcılar için bu uygulama, hesapları üzerinde daha fazla kontrol sağlama ve ücretlerden kaçınma imkanı sunuyor.

Papara’nın aldığı bu karar, şirketin hesaplarını aktif tutma ve müşterilerini düzenli olarak kullanmaya teşvik etme çabasının bir parçası olarak görülüyor. Yeni düzenlemeyle birlikte Papara kullanıcılarının, hesaplarını düzenli olarak kullanarak bu ücretten kaçınmaları mümkün hale geliyor. Müşterilerin, 1 Kasım 2023 tarihinden itibaren bu değişiklikten etkilenmemek için hesaplarına düzenli olarak giriş yapmaları öneriliyor.

Merhaba Paparalı,

Seni Papara kullanımına ilişkin ücretler konusunda yaptığımız bir güncellemeyle ilgili bilgilendirmek istiyoruz.

1 Kasım 2023 itibarıyla, son 6 ayda Papara’da hiçbir finansal işlem yapmamış ve Papara uygulamasına giriş yapmamış kullanıcılarımızdan, aylık 9,90 TL Kullanılmayan Hesap Ücreti talep edeceğiz.

İlk ücret, 9,90 TL olmak üzere, 6 aydır kullanılmayan tüm hesaplardan 1 Kasım 2023’te çekilecektir. Hesabın Kullanılmayan Hesap statüsünde kaldığı sürece, her ay hesabındaki tutardan aylık ücret alınacaktır. Şayet hesabındaki tutar, Kullanılmayan Hesap Ücreti olarak belirlediğimiz tutardan az ise hesabındaki tutar kadar kesinti uygulanacaktır. Ücret, bakiye olmayan hesaplara borç olarak kaydedilmez.

Unutma, bu ücreti ödememek için 6 aylık süre boyunca Papara’ya bir kez giriş yapman yeterli olur.

Bu değişiklik 1 Kasım 2023 itibarıyla yürürlüğe girecek. Bu tarihe kadar hiçbir ücret ödemeden Çerçeve Sözleşmeden dönebileceğini, aksi hâlde değişiklikleri kabul etmiş sayılacağını hatırlatırız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.