Dolar 32,5041
Euro 34,7540
Altın 2.491,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Özellikli Tasarımlara Sahip Kadın Deri Bot

Hem gündelik olarak hem de kışlık ayakkabı seçimlerinde yer alan deri nitelikli tasarımlar her geçen gün yenileniyor.

Özellikli Tasarımlara Sahip Kadın Deri Bot
29 Kasım 2018 16:27

Hem gündelik olarak hem de kışlık ayakkabı seçimlerinde yer alan deri nitelikli tasarımlar her geçen gün yenileniyor. Özellikli tasarımlara sahip kadın deri bot modelleri koyu renkli seçeneklerinin yanı sıra daha renkli ve şık alternatifleri ile kombinlerin baş tacı oluyor. Mevsimlerin kuru zamanlarında ve yağışlı zamanlarında tercih edilenleri arasında bağcıklı ya da yandan tokalı bot tasarımları her yaştan bayan akımının dikkatlerini üzerine çekmeyi her zaman başarıyor.

Özel Kombinler İçin Kadın Deri Bot Modellerinden Tercih Edin

Farklı renkleri ve ayrıntıları içeren kadın deri bot tasarımları alıcılarının özel kombinleri ile hoş görününler sağlamasına yardımcı oluyor. Bu ürünlerde aranan bir diğer fonksiyonel özellik ise su geçirmez ve uzun ömürlü tasarımlar kusursuz alışverişlerin temelini çiziyor. Kızıl kahve ve bordo tonlarının en çok yakıştığı bot tasarımları ayağa giyildiği andan itibaren güzel etkiler sunuyor.

Rahat Kadın Deri Bot Tasarımlarına Ulaşım

Modern ayakkabı tercihlerinden yana olan bayanların çoğunlukla giyimini alternatifleştiren rahat tasarımlı çeşitler sitenin satış alanında. Bu tarz kadın deri bot modelleri aynı zamanda kış mevsimlerinin ayrılmaz ikilisi olarak karşımıza çıkıyor. Sitenin https://www.scooter.com.tr/kadin-bot  adresinden kusursuz alım yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.