Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Özel Sipariş İle Gelin Ayakkabısı Yaptırma Zamanı

Son zamanlarda gelinlik ayakkabı siparişleri önem kazanmaya başlamıştır. Beğendiğiniz bir gelin ayakkabısının ayak numarası sizlere uygun olmayabilir.

Özel Sipariş İle Gelin Ayakkabısı Yaptırma Zamanı
25 Mart 2017 15:43

Gün geçtikçe insanlar daha modern giyinmektedir. Bununla birlikte ayakkabı seçiminde de özen gösterilmektedir.

Son zamanlarda gelinlik ayakkabı siparişleri önem kazanmaya başlamıştır. Beğendiğiniz bir gelin ayakkabısının ayak numarası sizlere uygun olmayabilir. Veya mağaza mağaza gezdiniz ama gelin ayakkabısının ayağınıza uygun olan numarasını bulamadınız. İşte burada devreye özel gelin ayakkabısı siparişi giriyor.

Ismarlama Gelin Ayakkabısı Nedir?

Gelinlik ayakkabı siparişi sizler için kaçınılmaz bir nimettir aslında. Çünkü çoğu kişi internetten aradığı ayakkabıyı satan birilerini bulamıyor. Veya istediği şekilde ayakkabı bulamıyor. Gelinlik ayakkabı siparişi ile istediğiniz her türlü ayakkabıyı yaptırabilirsiniz.

Özel Üretim Siparişi ile Neler Yapılabilir?

Özel gelin ayakkabısı siparişinde her türlü imkan vardır. Sıralayacak olursak eğer;

– İstediğiniz model ayakkabıyı yaptırabilirsiniz.

– İstediğiniz ayak numarasına yaptırabilirsiniz. İster 25-30 numara olsun, ister 40-50 numara olsun hepsine yapılmaktadır.

– Ayakkabının topuk boyunu ayarlayabilirsiniz. İster topuksuz gelin ayakkabısı yaptırabilir, ister 10-20 cm arasında topuk boyu seçimi yapabilirsiniz. Böylelikle kısa topuk sevenlere kısa topuk, uzun topuk severlere de uzun topuk yapılabilmektedir.

– Gelin Ayakkabısına her türlü yazıyı yazdırabilirsiniz. Veya ayakkabının üzerine resim ekletebilirsiniz.

– Sadece gelin ayakkabısı değil, damat ayakkabısı, nişan ve nikah ayakkabıları da yaptırabilirsiniz.

Ayağınızda bir problem mi var?

Eğer ki ayağınız da bir rahatsızlık varsa buna özel olarak üretim de yapılmaktadır. Özellikle bazı kişilerin bir ayağı diğerinden kısa olabilmektedir. Veya bazen taraklı biçimde ayağı olanlar vardır. Bu gibi ayağında problem olanları rahatsız etmeyecek şekilde de üretim yapılmaktadır.

İstediğiniz Modelde Ayakkabı Yaptırmak istermisiniz?

Bununla da sınırlı kalmayıp istediğiniz her modelde ayakkabılar üretilmektedir. Converse gelin ayakkabıları, çizme/bot modelinde gelin ayakkabıları yaptırabilir ve istediğiniz renkte üretimini isteyebilirsiniz.

Bu tür ayakkabılar genellikle 5 gün ile 15 gün arasında üretimi yapılmaktadır. Sipariş verirken bu noktaya dikkat etmelisiniz. Yoğun sipariş alan firma bazen ürünü 10-15 gün içinde teslim etmektedir. Burada en önemli faktörlerden biri de firmanın fatura kesip kesmediğidir. KESİNLİKLE fatura kesmeyen kişilere sipariş vermeyin. Fatura kesmeyen kişiler dolandırıcıdır.

Bu gibi üretimlerde fiyat modele göre değişkenlik göstermektedir. Bazı modeller 300-350 TL olabilirken, bazı modeller de 500-600 TL’ye üretilebilmektedir. Bu normal bir fiyattır.

Sizlere kaliteli olarak üretim yapan şu siteyi tavsiye etmekteyim. http://gelinlikayakkabisiparisi.com

Aşağıda vereceğim Whatsapp numarasına mesaj atarak istediğiniz gelin ayakkabısı modelini gönderebilirsiniz. Bu numara üstte verdiğim sitenin sahibidir. Siteyi de gezerek ziyaret edebilirsiniz.

Özel Sipariş İle Gelin Ayakkabısı Yaptırma Zamanı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.