Osmangazi Belediyesi 1050 Konutlarda Dayanışma İçin Birlik Sofrası Kurdu
Osmangazi Belediyesi, 1050 Konutlarda dayanışma ve birlik için anlamlı bir sofra kurdu. Toplumuz birlikte güçleniyor.
Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında 1050 Konutlar Mahallesi’nde düzenlediği iftar programıyla vatandaşları bir araya getirdi. Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, mahalle sakinleri Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşama imkanı buldu.
Mahallede Dayanışma ve Paylaşma Atmosferi
Osmangazi Belediyesi, Ramazan boyunca farklı mahallelerde organize ettiği iftar sofraları ile toplumsal birlikteliği güçlendirmeye devam ediyor. 1050 Konutlar Mahallesi’nde gerçekleşen iftar etkinliği, Kapalı Pazar Alanı’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Ramazan ayının manevi ruhu doğrultusunda kurulan iftar sofrası, komşular arasında dayanışma ve sosyalleşmeyi artırdı.
Ramazan Ayının Geleneksel Paylaşım Kültürünün Yaşatılması
Programda, mahalle halkı iftar vaktinde bir arada oruçlarını açarak Ramazan’ın birlik ve beraberlik mesajını pekiştirdi. Osmangazi Belediyesi’nin bu tür organizasyonları, toplumsal kaynaşmayı desteklerken, mahalle sakinlerinin ortak değerler etrafında buluşmasını sağladı.
Kaynak: BYZHA