Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Onu en son gören kişi intihara kalkıştı

Yaklaşık 13 gündür kayıp olan Kemal Taş'ın (41) son görgü tanıklarından arkadaşı Savaş Y'nin intihara kalkıştığı ileri sürüldü.

Onu en son gören kişi intihara kalkıştı
28 Kasım 2013 18:01

Yaklaşık 13 gündür kayıp olan Kemal Taş'ın (41) son görgü tanıklarından arkadaşı Savaş Y'nin intihara kalkıştığı ileri sürüldü. Savaş Y'nin intihar mektubunda 'Ölüm nedenim devlet' dediği iddia edildi.

İl sağlık Müdürlüğü çalışanlarından iki çocuk babası Kemal Taş'ın kaybolması ardından, olayla ilgili ifadesine başvurulan ve ailenin şüphelendiği arkadaşı Savaş Y. intihar girişiminde bulundu.

Araba almak için evinden ayrılan ve günlerdir kendinden haber alınamayan Kemal Taş olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Kemal Taş'ı kaybolması ardından en son görenlerden biri olan ve şüpheli olarak nitelendirilen arkadaşı Savaş Y., bir arkadaşıyla telefonla görüşmesi ardından, annesinin ilaçlarını içerek ve yastığının altına not bırakarak intihara kalkıştı.

Savaş Y'nin arkadaşının olayı babasına haber vermesi ardından Savaş Y. babası tarafından yatağında baygın bulundu. Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savaş Y. daha sonra taburcu edildi. Savaş Y'nin intihar mektubunda; 'Ben Savaş. Anne, baba, kardeşlerim beni affedin. Saflık ve iyilikten başıma gelmeyen kalmadı. Ne insanlar ne devlet bana inanmıyor. Madem öyle bende canıma kıyarım. Ölüm sebebim devlet. Neden beni anlamıyorlar. Bende ölürüm. Allahım beni affet. Alacağım ve borcumu babama havale ediyorum. Beni affetsinler. En yakın dostum benden şüphe duyarsa, bende canıma kıyarım" yazdığı iddia edildi.

Bu arada Savaş Y.'nin taburcu olması ardından polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Vitrin Haber Sinop

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.