Dolar 32,5217
Euro 34,7876
Altın 2.423,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Onarıcı ve Bakım Kremi Bepanthol Kremi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Cilt üzerinde onarıcı, bu durum oluşmadan önce sağlıklı cildi korumak amacı ile kullanılan Bepanthol kremi oldukça etkili bir merhemdir.

Onarıcı ve Bakım Kremi Bepanthol Kremi Hakkında Bilinmesi Gerekenler
2 Ocak 2021 23:08

Tahriş olma durumuna yaklaşmış cilt üzerinde onarıcı, bu durum oluşmadan önce sağlıklı cildi korumak amacı ile kullanılan Bepanthol kremi oldukça etkili bir merhemdir. Özellikle sorun yaşamak için eğimli olan kol, dirsek, diz ve topuk bölgelerinde görülen kuruma problemlerine karşı kullanılır. İçersinde bulunan yoğun nemlendirici formülü ile cildin gereken sağlık ve canlılığına kavuşmasına yardımcı olur. Kremin yoğun yapıdaki kıvamı performansını olumlu etkilerken kullanım kolaylığı da sağlamaktadır.

Bepanthol Kremi Yüz İçin Kullanılır Mı?

Bepanthol kremi tüm vücut için kullanıma uygun bir içerik ile üretilmiştir. Dış ortamla sürekli olarak temas halinde olan dirsek ve kollardaki kurumaya karşı kullanıldığı gibi yüz gibi son derece hassas olan bölgelerde dahi güvenle kullanılabilir. Çünkü kremin içeriğinde cilt sağlığı açısından tehdit oluşturan alkol, paraben, renklendirici ve parfüm içermemektedir. Bu nedenle akıllara takılmadan rahatlıkla kullanılabilir.

Bepanthol Kremi Kullananlar

Bepanthol kremi gerek vücudun ana hatlarına gerekse yüzüne uygulayan kullanıcılar ürün hakkında sıklıkla olumlu yorumlar paylaşmaktadır. Ürünün özellikle de yüz bölgesinde kullanım için herhangi bir sorun oluşturmadığına dair pek çok yorum bulunmaktadır. Merhemi yeni doğan bebeklerinin pişik problemlerinde kullanan anneler ürünün gönül rahatlığı ile bebeklerinin hassas ciltleri üzerinde uygulayabileceklerini ifade ederler. Merhem hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve ürünü satın almak için https://www.welldermo.com/bepanthol-nemlendirici-krem sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.