Dolar 43,2756
Euro 50,1962
Altın 6.375,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 5°C
Karla Karışık Yağmurlu
Sinop
5°C
Karla Karışık Yağmurlu
Cts 2°C
Paz 4°C
Pts 3°C
Sal 6°C

Nilüfer Pazarlarında Hizmet Kalitesi İçin Güç Birliğiyle Yeni Dönem Başlıyor

Nilüfer pazarlarında hizmet kalitesi güç birliğiyle yükseliyor. Yeni dönemde müşterilere daha iyi hizmet sunulacak!

Nilüfer Pazarlarında Hizmet Kalitesi İçin Güç Birliğiyle Yeni Dönem Başlıyor
17 Ocak 2026 12:03

Nilüfer Belediyesi, ilçe genelindeki pazar yerlerinde düzeni ve konforu artırmak amacıyla Bursa Yaymacılar Odası ve Bursa Seyyar Pazarcılar Odası ile yeni bir protokole imza attı. Bu iş birliği, hem vatandaşlara daha uygun alışveriş ortamları sunmayı hem de esnafın çalışma koşullarını iyileştirmeyi hedefliyor.

Pazar Yerlerinde Standartlar Yükseliyor

Yapılan protokol doğrultusunda Nilüfer Belediyesi’nin sorumluluğundaki pazar alanlarında denetim, temizlik ve mekânsal düzen konularında önemli gelişmeler kaydedilecek. Giyim ve semt pazarlarında hizmet kalitesinin artırılması hedeflenen çalışma kapsamında, pazarın sınırları dışında tezgâh kurulması engellenecek ve pazar sonrasında temizlik hızla sağlanacak. Ayrıca, pazar yerlerinin organizasyonu ve teknik hizmetlerinin yürütülmesinde meslek odalarıyla etkin koordinasyon sağlanacak.

Ortak Protokol İmzalandı

Protokolün imza töreni Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirildi. Törende Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, Bursa Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu ve Bursa Yaymacılar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu hazır bulundu. Başkan Şadi Özdemir; esnafın mutluluğu ve halkın sağlıklı koşullarda alışveriş yapmasının birincil öncelikleri olduğunu vurguladı. Her iki oda başkanı da, iş birliğinin pazarlar ve esnaf açısından önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Özellikle kapalı ve modern pazar alanlarının artırılması için çalışmaların süreceği duyuruldu.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.