Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Nerf İle Eğlence Her Yaşa Hitap Ediyor

Gençler arasında hızla yayılan yeni bir oyun oynama aracı olan Nerf artık her yaşa hitap ediyor.

Nerf İle Eğlence Her Yaşa Hitap Ediyor
27 Aralık 2018 11:52

Gençler arasında hızla yayılan yeni bir oyun oynama aracı olan Nerf artık her yaşa hitap ediyor. İnsana ve diğer canlılara zarar vermeyecek malzemelerden üretilmiş dart oklarının kendisine özgü tabancalarla atılması esasına dayanan bu oyunu takımlar halinde oynayabilirsiniz. Oyunun en önemli özelliği eğlenirken bir yandan da yüksek efor kullanılması gerektiği için fiziksel aktivite yerine geçmesidir.

Nerf Kuralları

Nerf, takımlar halinde oynanır. Öncelik takımların her bir üyesinin güvenliğini sağlamaktır. Nerf dartları herhangi bir şekilde kendisine isabet edene zarar vermez. Kullanılan tek ekipman ise gözlerin korunmasını sağlayan gözlüktür. Takımlar ayarlandıktan sonra Nerf tabancaları ve oklar dağıtılır, gözlükler takılır ve oyuna başlanır.

Nerf İle Eğlence

Gençler için hem spor hem de sosyalleşme olanağı sağlayan Nerf oyunu, eğlenmek isteyenler için de harika bir seçenek.

https://www.evosports.com/aktiviteler/nerf/ sayfasından Nerf ile ilgili diğer seçenekleri, nerede ve nasıl bu oyuna ulaşabileceğinizi görebilirsiniz. Kendisine özel Nerf arenasında bu oyunun tadını çıkartabilirsiniz, tek yapmanız gereken takımınızı belirlemek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.