Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Nazar Boncuklu Kolye Modelleri Kötü Enerjiden Koruyor

Nazar boncuğunun yüz yıllardır insanları kötü enerjilerden koruduğuna inanılır.

Nazar Boncuklu Kolye Modelleri Kötü Enerjiden Koruyor
23 Mayıs 2022 12:06

Nazar boncuğunun yüz yıllardır insanları kötü enerjilerden koruduğuna inanılır. Bu nedenle bu figürleri farklı objeler üzerinde görmek mümkündür. Ayrıca nazar boncuklu kolye de en çok tercih edilen aksesuarlardan biridir. Bu kolyeler hem nazardan koruma özelliğine inanılması hem de farklı kombinlerde rahatlıkla kullanılabilmeleri nedeniyle tercih edilirler. Nazar boncuklu kolyelerin pek çok farklı alternatifi de bulunur.

Aynı zamanda; nazar boncuklu kolye güzel bir hediye alternatifi olarak da düşünülebilir. Anneler günü, evlilik yıl dönümü gibi özel günlerde hediye olarak tercih edilebilir. Taşlı modeller en çok tercih edilen kolye çeşitlerinden biridir. Nazar boncuklu kolyeler her türlü kıyafetler uyumlu olmaları nedeniyle de sıklıkla tercih edilen aksesuarlar arasında yer alır.

Farklı Nazar Boncuklu Kolye Tasarımları

Bilindiği gibi nazar boncuklu kolye çok eski zamanlardan beri kullanılan aksesuar çeşitlerinden biridir. Modası geçmediği için zamansız parçalar arasında yer alır. Göz alıcı ve ışıltılı modeller daha çok özel günlerde tercih edilirken günlük kullanıma uygun olan farklı modeller de bulunur. Spor görünümlü modeller sokak stilinde sıklıkla tercih edilir. Ofis ve iş yeri gibi ortamlar için de birbirinden farklı nazar boncuklu kolye çeşidi bulunur. Göz şeklinde tasarımı bulunan bu kolyeler Türk kültürünün de bir simgesi olma özelliği taşır. Farklı zincir seçeneklerine sahip olan modeller arasından tercih yapma şansı da bulunur. https://www.shopmonreve.com/nazar-boncuklu-kolye sitesinde farklı modellerde nazar boncuklu kolye çeşitleri yer alır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.