Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 16°C

MURAT AKIN; “BİZİ BİR KERE DENEYİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayancık Belediye Başkan Adayı Murat Akın, gazetemize açıklamalarda bulundu.

MURAT AKIN; “BİZİ BİR KERE DENEYİN”
26 Mart 2024 19:45

Başkan adayı Akın aday olma kararına ilişkin açıklamalarda bulunarak “Halktan güzel dönüşler alıyoruz. Kamuoyunda adaylıktan çekileceğimize dair ve saçma anketler düzenlenerek algı oluşturulmaya çalışılıyor.” dedi.

Akın şunları söyledi:

“Ayancık’ın Cumhur İttifakı olarak birleşip bu seçime girilmesi konusunda ittifak paydaşlarımızla bu konuyu paylaştım. Bir aday belirleyelim seçime beraber girelim dedim. Birkaç tane adayla ilgili yorum yaptığımızda kendilerinin ortak bir adayla ilgili çalışmalarının olmadıklarını söylediler.

“İSTİFA ETMEYECEĞİM”
Ölüm olmadığı sürece hiçbir zaman adaylıktan çekilmem söz konusu olamaz. Ben Ayancık Belediye Başkanı olmak istiyorum. Halk nezdinde güzel dönüşler alıyoruz, insanlar bize güveniyor.

“TEMEL SORUN DOĞALGAZDIR”
Ayancık’ın en temel sorunu doğalgazdır. Hepimizin gündeminde bu var. 5 sene önce Ayancık’ta doğalgazı getiriyoruz diyenler vardı ama bir şey görmedik. Ak Parti’nin alabileceği ve bizim alamayacağımız hiçbir yatırım yok.

“BELEDİYENİN GİDERLERİ AYARLANMALI”
Ayancık’ta birinci öncelik, mevcut belediyenin gelir giderinin ayarlanmasıdır. İkinci olarak pazaryerimizin yapılmasıdır. Ayancık Belediyesi minimum 4 milyon lira iki kızımızın oynadığı bayan voleybol takımına para harcamış ama pazar yeri yapamamış.

“BİZ YATIRIM ALAMADIK”
Selden sonra Kastamonu Bozkurt’ta devletin yaptığı bir çok yatırım var. Bizde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesine yalvararak asfalt aldık. Biz göreve gelirsek Ayancık’a hizmet adına kime gidilmesi gerekirse oraya gideceğiz.

Ayancıklı hemşerilerimiz bizi seçsinler, bizi bir kere denesinler. Bundan sonra daha yaşanılabilir, daha güzel bir Ayancık’ı hep beraber oluşturalım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.